Rock a booty   SS20

Rock-a-Booty

Rock YOUR Booty with Rock-a-Booty

We love denim! En hoe kunnen we ook niet? Die heerlijke stof die overal bij past. Die favoriete jeans die je liever niet in de was doet, want dan duurt het ZO lang tot je hem weer kunt dragen. Die stoere jurk die jouw curves benadrukt en iedereen naar jou laat omkijken.

Stijl
Grease Sustainable Fashion PinUp Rockabilly Fun
Tijdlijn
50s
Merk
Rock-a-Booty
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46 48
Kleur
Wit Blauw Multicolour
Meer filters
Rock-a-Booty 50s Sadie Denim Jacket in Dark Blue
Rock-a-Booty 50s Yeehaw T-Shirt in Off White
Rock-a-Booty 50s Sadie Denim Pencil Dress in Dark Blue
Rock-a-Booty 50s Ruth Skinny Jeans in Classic Blue
Rock-a-Booty 50s Rosa Flared Jeans in Classic Blue
Rock-a-Booty 50s Wanda Capri Jeans in Classic Blue
Rock-a-Booty 50s Christel Denim Pencil Dress in Classic Blue
Rock-a-Booty 50s Nikki Denim Pencil Dress in Classic Blue

Rock YOUR Booty with Rock-a-Booty

We love denim! En hoe kunnen we ook niet? Die heerlijke stof die overal bij past. Die favoriete jeans die je liever niet in de was doet, want dan duurt het ZO lang tot je hem weer kunt dragen. Die stoere jurk die jouw curves benadrukt en iedereen naar jou laat omkijken. Zucht… Waar waren we? Rock-a-Booty! Jeans passen overal en altijd. Met stoere boots of sneakers voor een casual dag of met killer heels voor een vrouwelijke look. En de Rock a Booty jeans? Daar ga je het liefste nog in slapen! De heerlijke vorm benadrukt (hoe kan het ook anders) jouw booty. Dus look no further. Want jouw nieuwe favoriete jeans? Die vind je bij Rock-a-Booty!

Rock-a-Booty jeans, rokken, jurken…

Er is eigenlijk geen kledingstuk met een denim stof dat niet geweldig staat. De donkere denimstof is kenmerkend voor Rock-a-Booty, en de verschillende pasvormen staan iedereen. Of je nu kiest voor een pencil dress, swing dress of die oude vertrouwde jeans. Jeans met skinny of uitlopende pijpen. Eén ding weten we zeker: Rock-a-Booty houdt van jouw curves. And we do too! Meer shapeloving kleding checken? Vergeet dan vooral niet even langs te gaan bij Glamour Bunny.

Chat