Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Boeken & Magazines

Aan de buitenkant zie je er misschien wel van top tot teen vintage uit, maar heb je al eens gedacht aan de binnenkant? Vanaf nu kun je niet alleen je kledingkast, maar ook je hoofd én je boekenkast vullen met alles wat vintage is. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Bruid PinUp Mad Men Rockabilly
Tijdlijn
40s 50s 60s 70s
Merk
Fashion, Books & More Lauren Rennells
Kleur
Roze
Meer filters
Filter en sorteer
Sorteren Onze favorieten
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend

Stijl
Bruid PinUp Mad Men Rockabilly

Tijdlijn
40s 50s 60s 70s

Merk
Fashion, Books & More Lauren Rennells

Bedrag

Kleur
Roze
Toon  5  producten
5  producten
Fashion, Books & More
Little Book of Dior € 19,95
101
Lauren Rennells
Vintage hairstyling: retro styles met stapsgewijze instructies 3e editie € 39,95
471
Lauren Rennells
Vintage haarstyling: hoe draag je je haar € 17,95
293
Lauren Rennells
Hats, Hairdo's and Make Up boek € 18,95
297
Lauren Rennells
Retro make-up: technieken voor het aanbrengen van de vintage look € 29,95
303

Vintage boeken & magazines

Vintage boeken & magazines

Aan de buitenkant zie je er misschien wel van top tot teen vintage uit, maar heb je al eens gedacht aan de binnenkant? Vanaf nu kun je niet alleen je kledingkast, maar ook je hoofd én je boekenkast vullen met alles wat vintage is. De mooiste illustraties en foto’s, inspirerende quotes van jouw favoriete vintage iconen en instructies om jouw leven nog meer vintage te kleuren. Dat allemaal en nog veel meer vind je in onze vintage boeken en magazines!

Oude antiek-look boeken voor een vintage lifestyle en decoratie

Wij weten als geen ander: na het aanschaffen van het eerste vintage kledingstuk ben je verkocht. Dan is het einde zoek. Maar dit is helemaal niet erg, toch? Dus waarom je leven niet nog meer aankleden in de prachtige stijlen uit de vorige eeuw? Onze vintage boeken en magazines zijn daar perfect voor. Leg er één op je nachtkastje zodat je droomt over een leven in de roaring twenties, één in je handtas zodat je je favoriete vintage tips altijd bij je draagt, één op de wc zodat je zelfs daar geïnspireerd wordt, één op… You get the picture. ;-)

Een complete collectie Topvintage boeken

Deze pareltjes staan natuurlijk prachtig in je boekenkast en op je koffietafel, maar dat is niet de enige reden waarom onze vintage boeken een echte musthave zijn. De inhoud van de boeken en magazines is namelijk net zo mooi. Wat je er zoal in kunt lezen? De mooiste samenvatting kunnen we in één woord geven: VINTAGE! De boeken staan vol met tips en tricks en mooie illustraties voor een vintage inspired leven. Maak je retro look compleet en laat je inspireren door boeken over vintage hairstyling, make-up en de mooiste accessoires.

Maar niet alleen jouw look staat omschreven in de boeken. Je vindt hier ook de beste uitleg om een vintage inspired feestje te organiseren. Een tea party of bruiloft in vintage stijl? Yes please! Wij wachten vol spanning op onze uitnodiging. ;-) Dus waar wacht je nog op? Trek je favoriete vintage outfit uit de kast, maak je look compleet met accessoires, retro kapsel en feilloze make-up, oefen je favoriete Coco Chanel quotes voor de spiegel en organiseer dat feestje! Meer vintage kan het haast niet worden.

Vintage boeken bekijken en bestellen bij Topvintage

Heb je een keuze kunnen maken? Fijn! Bestel vandaag nog voor (op een werkdag) vóór 16:30 jouw favoriete vintage boeken en magazines, dan heb je deze de morgen al in huis. Veel leesplezier toegewenst!