First things first

Boeken & Magazines

Aan de buitenkant zie je er misschien wel van top tot teen vintage uit, maar heb je al eens gedacht aan de binnenkant? Vanaf nu kun je niet alleen je kledingkast, maar ook je hoofd én je boekenkast vullen met alles wat vintage is. De mooiste illustraties en foto’s, inspirerende quotes van jouw favoriete vintage iconen en instructies om jouw leven nog meer vintage te kleuren. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Red Carpet Classy chic Bruid PinUp Mad Men Rockabilly
Tijdlijn
20s 30s 40s 50s 60s 70s
Merk
Der Vintage Flaneur Hardie Grant Books Lauren Rennells Marnie Fogg Style Me Vintage
Kleur
Blauw Roze Multicolour
Meer filters
Lauren Rennells Vintage Hairstyling: Retro Styles With Step by Step Techniques 3rd Edition
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 43, 2022
Hardie Grant Books Pocket Audrey Hepburn Wisdom
Lauren Rennells Vintage Hairstyling: How To Wear Your Hair
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 41, 2020
Lauren Rennells Hats, Hairdo's and Make Up Book
Marnie Fogg Vintage Fashion Illustration From Harper's Bazaar
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 40, 2020
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 38, 2020
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 35, 2019
Hardie Grant Books Pocket Coco Chanel Wisdom
Guide To Vintage Hairstyles: Vintage Frisuren
Style Me Vintage TEA PARTIES A Guide To Hosting Perfect Vintage Events
Lauren Rennells Retro Makeup: Techniques for Applying the Vintage Look

Vintage boeken & magazines

Aan de buitenkant zie je er misschien wel van top tot teen vintage uit, maar heb je al eens gedacht aan de binnenkant? Vanaf nu kun je niet alleen je kledingkast, maar ook je hoofd én je boekenkast vullen met alles wat vintage is. De mooiste illustraties en foto’s, inspirerende quotes van jouw favoriete vintage iconen en instructies om jouw leven nog meer vintage te kleuren. Dat allemaal en nog veel meer vind je in onze vintage boeken en magazines!

Boeken voor een vintage lifestyle

Wij weten als geen ander: na het aanschaffen van het eerste vintage kledingstuk ben je verkocht. Dan is het einde zoek. Maar dit is helemaal niet erg, toch? Dus waarom je leven niet nog meer aankleden in de prachtige stijlen uit de vorige eeuw? Onze vintage boeken en magazines zijn daar perfect voor. Leg er één op je nachtkastje zodat je droomt over een leven in de roaring twenties, één in je handtas zodat je je favoriete vintage tips altijd bij je draagt, één op de wc zodat je zelfs daar geïnspireerd wordt, één op… You get the picture. :win

Een complete collectie TopVintage boeken

Deze pareltjes staan natuurlijk prachtig in je boekenkast en op je koffietafel, maar dat is niet de enige reden waarom onze vintage boeken een echte musthave zijn. De inhoud van de boeken en magazines is namelijk net zo mooi. Wat je er zoal in kunt lezen? De mooiste samenvatting kunnen we in één woord geven: VINTAGE! De boeken staan vol met tips en tricks voor een vintage inspired leven. Maak je retro look compleet en laat je inspireren door boeken over vintage hairstyling, make-up en de mooiste accessoires.

Maar niet alleen jouw look staat omschreven in de boeken. Je vindt hier ook de beste uitleg om een vintage inspired feestje te organiseren. Een tea party of bruiloft in vintage stijl? Yes please! Wij wachten vol spanning op onze uitnodiging. ;) Dus waar wacht je nog op? Trek je favoriete vintage outfit uit de kast, maak je look compleet met accessoires, retro kapsel en feilloze make-up, oefen je favoriete Coco Chanel quotes voor de spiegel en organiseer dat feestje! Meer vintage kan het haast niet worden.                                                          

Vintage boeken bestellen bij TopVintage

Heb je een keuze kunnen maken? Fijn! Bestel vandaag nog voor (op een werkdag) voor 21.00 jouw favoriete vintage boeken en magazines, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Veel leesplezier toegewenst!