TopVintage Klantenservice


100% klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Klantvertrouwen en een onberispelijke reputatie is ons hoogste goed.
Wij doen ons uiterste best om Top producten met een Top service te leveren en je bij elk bezoek een fijne shop ervaring te geven. We zijn dan ook zeer trots op onze titels 'Beste Webwinkel Damesmode 2011, 2012, 2013, 2015 en 2016' én tot 'Beste Shopping Website van Nederland 2015, 2016, 2017 & 2018'!

Het is eenvoudig contact met ons op te nemen. Je kunt ons e-mailen of bellen met elke vraag over producten of bestellingen. In dit menu vind je veel informatie over alles wat met onze website te maken heeft. Kun je desondanks je antwoord niet vinden? Dan helpen wij je graag en reageren altijd binnen 24 uur op e-mails, behalve in het weekend en op Nederlandse nationale feestdagen.

Persoonlijk advies

Van aangepaste maattabellen, uitgebreide product informatie, foto's tot styling tips, wij doen er alles aan om je zo goed en zo uitgebreid mogelijk te informeren. Mis je toch nog bepaalde informatie dan zullen wij je zo snel mogelijk helpen aan de informatie die je nodig hebt. Dus wens je graag persoonlijk advies over pasvorm of je hebt een algemene vraag over onze website?, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag! 

Retouren / Ruilingen

Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst. Bij een ruiling: geef s.v.p. de door jou gewenste maat door o.v.v. van je bestelnummer via: service@topvintage.nl, dan kunnen wij het artikel direct voor jou reserveren. Zodra je pakket door ons is ontvangen en verwerkt, sturen wij de andere maat naar je toe. Vriendelijk verzoek om ruilingen uitsluitend via e-mail aan te melden om een snelle verwerking te garanderen. 
Indien je graag een artikel terug wenst te sturen, hoeft dit niet via e-mail te worden aangemeld. Stuur je pakket naar ons retour met daarbij altijd het retourformulier dat bij je pakket bijgesloten is. Zodra je pakket is ontvangen en verwerkt boeken wij direct het aankoopbedrag retour. Klik hier voor alle info over de werkwijze bij retouren.

Elke dag zijn wij bezig om onze website nog beter te maken en als je suggesties hebt, dan horen wij dat graag. Ook als er onverhoopt iets niet geheel naar wens is, laat het ons dan s.v.p. altijd weten! Wij zullen ons uiterste best doen om de best mogelijke oplossing aan te bieden, daarnaast waarderen wij elke feedback om zo onze service en werkprocessen continue te kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Angelique & het TopVintage team 

(Nieuwsgierig? Ga dan naar Over Ons voor een kijkje achter de schermen!)

Shop Assistant