First things first


TopVintage

Real Life Store


Een aantal jaren geleden was het eindelijk zover: op veler verzoek van onze klanten én als lang gekoesterde droom van Angelique, openden we de eerste fysieke TopVintage Store in Kerkrade.

Inmiddels is gebleken dat de real life Store een zeer succesvolle en waardevolle bijdrage levert aan de TopVintage beleving van onze klanten. De online feel & touch van de webshop… maar dan in real life. Onze geliefde klanten en hun partners, van jong tot oud, komen uit de regio en van heinde en ver uit omliggende buurlanden om de TopVintage beleving te voelen en ervaren. Reasons why 

you must visit 

our store at

least once • Wij hebben het grootste assortiment retro fashion van heel Europa, waaronder onze eigen merken en exclusieve collecties.
 • We nemen alle tijd voor je met een eerlijk & persoonlijk stylingadvies van onze stylistes.
 • We leveren eersteklas service met ontvangst in onze coffee corner en persoonlijke aandacht.
 • De stylistes in onze Store spreken iedereen aan in zijn of haar eigen moedertaal zoals Engels, Frans, Duits of zelfs Limburgs dialect. wink emoji Wel zo handig tijdens het shoppen!
 • Onze Store ligt naast het warehouse van onze webshop, waardoor we ter plekke alle artikelen of maten die niet op voorraad hangen, voor je kunnen halen.
 • Als je het fijn vindt, kun je vooraf aan je bezoek je wishlist doorgeven door een mail te sturen naar klantenservice@topvintage.nl en deze naar hartenlust passen in onze Store. Spontaan binnenlopen kan natuurlijk ook altijd!
 • Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor de deur en ook gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelbezoekers.
 • De Store heeft een gunstige ligging aan de snelweg én ligt in een mooie omgeving waar je ook gelijk een bezoekje kunt brengen aan GaiaZOO en Maastricht of bijvoorbeeld het heuvelland.
 • Volg ons via Instagram (@topvintage_store) en doe mee met leuke giveaways en acties die alléén gelden in de Store.
 • Wij hebben alleen in onze Store een outlet corner waarbij items van onze eigen merken verkrijgbaar zijn tegen 70% discount.
 • Heb je foto’s in je nieuwe outfit gemaakt en vind je het leuk om deze terug te zien via onze social media of website? Tag ons dan op Instagram via @topvintage_store of geef het aan ons door! Mocht je het leuk vinden, dan maken wij ook graag foto’s van jou in je nieuwe outfit en delen deze (na jouw goedkeuring) op onze social media kanalen. Shine bright like a diamond!


Wij denken altijd ‘out of the box’ zodat we jou kunnen verrassen met iets nieuws uit onze collectie, waarvan je zelf misschien nooit had gedacht het te dragen. Ontdek samen met ons wat je persoonlijke stijl is en word overladen met complimentjes bij het dragen van onze retro kleding. Empower yourself!


Uiteindelijk vinden wij het állerbelangrijkste dat jij je goed voelt in je favoriete outfit en met een big smile naar buiten loopt. Kortom: Word weer verliefd op jezelf…dan is onze missie geslaagd. Zien we je snel? heart_eyes emoji


Love from

Team TopVintage Real Life StoreAdres
Wiebachstraat 9
6466 NG Kerkrade


Openingstijden

Dinsdag:                   10.00 - 17.00 uur
Woensdag:               10.00 – 17.00 uur
Donderdag:              10.00 – 17.00 uur
Vrijdag:                      10.00 – 17.00 uur
Zaterdag:                  10.00 – 17.00 uurFollow our TopVintage Store on Instagram
…en deel jouw foto’s met #topvintagestore. Misschien vind je jezelf nog wel terug op de feed en maak je kans op leuke prijzen! 

Antwoorden op jouw vragen


Is het mogelijk om items te ruilen of retourneren die gekocht zijn in de TopVintage Store?
Ja, dat is mogelijk binnen 30 dagen met originele bon en label (mits het item ongedragen is).

Wat zijn de betaalmogelijkheden in de TopVintage Store?
Betaal jouw nieuwe aanwinst met cash geld, pin of creditcard.

Kan ik ook met een TopVintage cadeaubon betalen?
Ja, onze cadeaubon kan zowel online als in de TopVintage Store besteed worden. Shop till you drop!

Kan ik mijn online bestelling ook in de TopVintage Store retourneren?
Online bestellingen mogen ook in onze TopVintage Store geretourneerd worden. Dit gaat via de gebruikelijke manier zoals hier staat omschreven. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, gorgeous!


Onze prachtige klanten