Glamour Bunny

Glamour Bunny is een populair merk uit Engeland dat prachtige glamour pin-up jurkjes maakt. Het geheim van dit merk zit ‘m in de pasvorm van de jurkjes: ze staan prachtig bij ieder figuur. De jurkjes in jaren ’50 stijl weten precies de juiste punten te accentueren. Glamour Bunny noemt het haar missie om de schoonheid van de vrouw te benadrukken. 

glamourbunnyfall
Glamour Bunny 60s Lauren Pencil Dress in Navy
Glamour Bunny 60s Lauren Pencil Dress in Forest Green
Glamour Bunny 60s Lauren Pencil Dress in Red
Glamour Bunny 60s Lauren Pencil Dress in Black
Glamour Bunny 50s Melanie Cross Over Dress in Royal Blue
Glamour Bunny 50s Lottie Pencil Dress in Navy
Glamour Bunny 50s Serena Swing Dress in Burgundy
Glamour Bunny 50s Serena Swing Dress in Navy
Glamour Bunny 50s Debra Wiggle Skirt in Forest Green
Sale
119.95
83.97
Glamour Bunny 50s Greta Pencil Dress in Black
Sale
54.95
38.47
Glamour Bunny 50s Classy Capri Pants in Red
Glamour Bunny 50s Serena Swing Dress in Black
Glamour Bunny 40s Harriet Pencil Dress in Navy

Glamour Bunny kleding

Het is gewoonweg briljant hoe Glamour Bunny kleding in elkaar zit en hoe heerlijk de stoffen aanvoelen! Wij bij TopVintage waren instant fan van dit merk, dat prachtige retro playsuits, vintage tops,  capri broeken, glamourous pumps, rockabilly sieraden en meer maakt!  We zochten de mooiste items voor je uit. En omdat we niet konden kiezen wat we het allermooiste vonden is het een hele uitgebreide collectie geworden. We waarschuwen je vast, hier word je hebberig van! Kleine prijsjes voor mooie ontwerpen voor vrouwen die niet verlegen zijn.. want met een Glamour Bunny outfit zal je gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling staan!

Als echte retro glam diva zul je vooral onder de indruk zijn van de prachtige pin-up jurkjes van Glamour Bunny. Vrouwelijk, sexy en draagbaar voor iedereen! Wat voor figuur je ook hebt. Deze jurkjes zijn verkrijgbaar in lievige pastelkleurtjes of klassieke vintage printjes. Elegantie is het sleutelwoord. Met een paar pittige pumps zijn deze jurkjes perfect voor die ‘Breakfast at Tiffany’s look’! Deze kleding is geinspireerd op stijliconen zoals Audrey Hepburn en Marilyn Monroe en wordt onder andere veelvuldig gedragen door Burlesque danseres, actrice en model Dita Von Teese. Need we say more?! Breng de fashionista in je naar boven en verwen jezelf met zo’n prachtig Glamour Bunny item! Een goede investering voor je kledingkast, want je kunt Glamour Bunny eindeloos combineren en zowel in je vrije tijd als naar je werk dragen:

Wij zijn benieuwd hoe jij je Glamour Bunny items mixt en matcht! Stijladvies nodig? Mail ons gerust met je vraag, we helpen je graag! 

Shop Assistant