Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

VERZENDINGDe volgende dag je nieuwe aanwinst in huis!

Heb je dé perfecte jurk gespot of al besteld? Wat leuk! We begrijpen dat je jouw nieuwe item(s) zo snel mogelijk in huis wil hebben. In Nederland geldt: Als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 16.30 uur is bijgeschreven (of goedgekeurd door Klarna/Riverty), de volgende dag nog in huis! In België is dit voor vóór 15.30 uur.

Verzendkosten en verwachte levertijd per land 
De levertijd van bestellingen naar alle overige landen wereldwijd is afhankelijk van het land van bestemming en dus variabel. Kleine, lichte items worden door ons als brievenbuspost verzonden, de levertijd is afhankelijk van de betreffende bezorging. 


*Let op: dit is de levertijd met uitzondering van Nederlandse zon- en feestdagen en zonder oponthoud bij de douane meegerekend. Douanekosten en invoerrechten zijn daarnaast voor jouw eigen rekening.

Levertijd en verzendkosten

Bezorgd door bPost

Verwachte levertijd 8-14 werkdagen

Orders onder € 100,00
€ 24,95
Orders tussen € 100,00 en € 150,00
€ 19,95
Orders tussen € 150,00 en € 200,00
€ 12,95
Orders tussen € 200,00 en € 250,00
€ 8,95
Orders boven € 250,00
Gratis

 

Bezorgservice pakketpost Nederland: PostNL 
PostNL streeft ernaar om je bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan word je digitaal via e-mail of de PostNL-app op de hoogte gehouden over je pakket. PostNL zal bij afwezigheid proberen het pakket bij naaste buren te bezorgen of brengt het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kan het pakket tot 1 week na levering afgehaald worden.  

*Je ontvangt tevens een e-mail waarin de levertijd vermeld staat, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen! 
 
Bezorgservice pakketpost België: Belgische post Bpack 24h Pro 
Voor de verzending van de pakketten van onze Belgische klanten maken wij gebruik van de Belgische post: Bpack 24h Pro.  
Aflevering binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan zal er een briefje achtergelaten worden om: eventueel een 2de aflevering aan te vragen óf het pakket zelf af te halen bij het postkantoor. Het voordeel van het postkantoor is dat deze vaak ook in de avonduren en op zaterdag geopend zijn. Is er bij de 2de aflevering wederom niemand aanwezig, dan kan men het pakket alsnog afhalen bij het postkantoor, hiervan ontvangt men een briefje in de brievenbus.

Vertraging in de bezorging?
Klik altijd eerst even op de link die je via e-mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd, neem dan s.v.p. contact met ons op. Is je bestelling geleverd volgens de tracking link maar heb je niets ontvangen? Neem dan binnen 7 dagen contact met ons op zodat er een onderzoek gestart kan worden.

Veelgestelde vragen

Wanneer er bij een item staat levertijd onbekend, dan weten wij helaas niet wanneer deze weer binnenkomt. Dit kan over 2 weken zijn, maar het kan ook 6 maanden duren. Wij adviseren je daarom je naam en e-mailadres in te vullen op de website bij het aanklikken van de gewenste maat. Je ontvangt dan een mail wanneer het artikel terug op voorraad is. 


Door op de uitverkochte maat te klikken kun je, je naam en e-mailadres opgegeven (je ontvangt dan een mail wanneer het artikel terug binnen is), hierbij staat ook vermeld wanneer en of een artikel opnieuw binnenkomt. Wanneer er bij een artikel staat levertijd onbekend, dan weten wij helaas niet wanneer het artikel weer binnenkomt. Dit kan over 2 weken zijn, maar het kan ook 6 maanden duren.  


Wij krijgen dagelijks nieuwe items binnen. Zo maken we je iedere dag weer blij met de mooiste new arrivals! :-D 


We begrijpen dat je jouw nieuwe item(s) zo snel mogelijk in huis wil hebben. In Nederland geldt: als je betaling vóór 16.30 uur is bijgeschreven (of goedgekeurd door Klarna), dan verzenden wij je bestelling nog op dezelfde dag. In vrijwel alle gevallen heb je jouw TopVintage pakketje de volgende dag nog in huis! Kom je uit België of Duitsland? Dan geldt in de regel een levertijd van één werkdag. De verzendtijd van overige landen vind je hier. 


Ja, uiteraard! Wij verzenden wereldwijd.   


Je bestelling wordt indien mogelijk bij de buren afgeleverd, of anders de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Je wordt hierover digitaal op de hoogte gehouden. Ook kun je ervoor kiezen om je pakketje bij een pakketpunt te laten bezorgen.


Voor de verzendkosten van jouw bestelling, zie de tabel hierboven. 


De gemiddelde levertijd is 1 á 2 werkdagen, maar kan in sommige gevallen ook iets langer duren. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat briefpost uiterlijk binnen 5 werkdagen geleverd wordt. Het grote voordeel is, dat je niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen.


Het verzenden van producten in dozen heeft zeer negatieve effecten op het milieu omdat er heel veel lucht verstuurd wordt. Door onze nieuwe verzendzakken wordt dit probleem aanzienlijk verminderd. Daarnaast zijn onze zakken gemaakt van gerecycled plastic, die je heel makkelijk via het plasticafval kunt weggooien. Meer informatie over de plastic zakken en ons MVO beleid vind je hier. 


Wellicht is onze e-mail in je spam of ongewenste map terecht gekomen of zit er een foutje in het e-mailadres. Zijn beide opties niet het geval, neem dan even contact op met onze customer Care Sweethearts en dan zoeken zij het voor je uit.