Vintage jeans

Tijdloos zijn ze: jeans zullen altijd in de mode blijven! Van wijde pijp tot strak modelletje, in de retro boutique van TopVintage vind je de jeans die bij je past!

Pants slide2
Banned 70s Legs Eleven Flared Trousers in Denim
Back in stock! Collectif Clothing 50s Monroe Jeans in Denim Blue
Sale
64.95
38.97
Collectif Clothing 50s Denise Dungarees in Denim Blue
Sale
79.95
39.98
Mademoiselle YéYé 60s Jeany Culotte in Denim
Vixen 60s Lulu Trousers in Denim
Sale
79.95
47.97
Steady Clothing 50s Gina Swallow Capri in Denim
Bunny 40s Emmeline Dungaree in Blue Denim
Bunny 50s Ronnie Capri in Denim
Collectif Clothing 50s Kirsty Denim Pants in Blue
Mademoiselle YéYé TopVintage exclusive ~ 60s Farrah Trousers in Denim
Sale
99.95
59.97
Steady Clothing 50s Holly High Waist Denim Pants in Indigo
Collectif Clothing 50s Siobhan High Waist Jeans in Black
Collectif Clothing 50s Rebel Kate High Waist Denim Pants in Black
Collectif Clothing 50s Rebel Kate High Waist Denim pants
Collectif Clothing 50s Siobhan High Waist Jeans in Navy
Emmy 50s Norma Jean Jeans in Navy

Vintage jeans

Het vinden van de perfecte jeans staat voor een vrouw ongeveer gelijk aan het vinden van de heilige graal. Je weet gewoon dat je deze namelijk heel erg veel zal gaan dragen! Helaas is het vinden van een goede spijkerbroek niet altijd gemakkelijk. Of moeten we zeggen was niet gemakkelijk? Bij TopVintage hebben we namelijk een selectie jeans voor je samengesteld die wel heel dicht bij perfectie komen. ‘Vintage jeans’ welteverstaan, die erop gemaakt zijn om jouw vrouwelijke lichaamsvormen nog mooier uit te laten komen! Benieuwd geworden? Bekijk dan snel wat we je te bieden hebben. Je vindt onze gehele collectie jeans bovenaan deze pagina!

Van vintage jeans tot hedendaagse, trendy jeans

Het zijn de jaren 50 en Nederland maakt kennis met de spijkerbroek. Het zijn op dat moment vooral mannen die jeans dragen. Pas in de jaren 60 komen er ook modellen voor vrouwen, vaak met een rits aan de zijkant. De jeans worden pas echt populair wanneer de hippies ze beginnen te dragen als een vorm van protest. Versierd met geborduurde bloemetjes, kralen en andere decoraties wint het kledingstuk aan terrein.. en gaat nooit meer weg! Alhoewel de ontwerpen van de vintage jeans door de jaren heen hier en daar wat worden aangepast,  raakt het nooit meer uit de mode. Iedereen heeft er minimaal één in de kledingkast hangen. Maar wil je een keer echt iets bijzonders? Dan hebben we wel wat voor jou: nieuwe broeken geïnspireerd op de vintage ontwerpen van toen! Uiteraard wel met de kwaliteit van nu. Met topmerken zoals Collectif Clothing, Banned, Rock Steady Clothing en Glamour Bunny weet je zeker dat je lang van je jeans zal kunnen genieten! 

Vintage broeken shop je hier!

Hoge tailles, omgeslagen broekspijpen, driekwarts lengtes of wijd uitlopende broekspijpen: het zijn slechts enkele van de kenmerken van vintage jeans. Of je nu een rockabella, pin-up girl of vintage vixen bent: in onze webshop vind je echte must-haves. Overigens verkopen we niet alleen vintage jeans, maar ook allerlei andere soorten vintage broeken en playsuits! Heb je al iets moois gevonden? Super! Wij begrijpen dat je je nieuwe trendy jeans het liefste zo snel mogelijk wilt dragen. Daar gaan we voor zorgen! Onze bezorgtijd is gemiddeld één werkdag. Wanneer je op een werkdag voor 21.00u bestelt betekent dat meestal dat je je kledingstuk de volgende dag al in huis hebt. En dan nog iets: wanneer je in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk of het Verenigd Koninkrijk woont is deze bezorging geheel gratis! Enjoy! 

Shop Assistant