Zei iemand pin-up? Dan zeggen wij Glamour Bunny. Ons eigen merk Glamour Bunny staat bekend om haar elegantie, stijl en natuurlijk glamour! Een samenkomst van pin-up en modern: Glamour Bunny is ‘for every pin-up girl in a modern world’. Het doel van onze designers is dan ook om jou op en top vrouwelijk en zelfverzekerd te laten voelen. Een ding is zeker: jij steelt de show, ongeacht waar je naartoe gaat! Ik neem je graag mee in de gloednieuwe collectie. heart_eyes emoji

Time flies when you’re having fun! partying_face emoji

Hoera! Glamour Bunny bestaat 15 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kunnen we deze belangrijke mijnpaal beter vieren dan met een adembenemende nieuwe collectie. Maar er is meer… Naast een nieuwe collectie van Glamour Bunny is ook de nieuwe collectie van Glamour Bunny Business Babe gelanceerd, dubbel feest dus! Onze designers Max en Anoek hebben er alles aan gedaan om je omver te blazen met deze nieuwe beauties. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben in ieder geval verkocht!



Ontdek de Stunning Starlets collectie star_struck emoji

De nieuwe collectie van Glamour Bunny heet ‘Stunning Starlets’ en is geïnspireerd op de tijdloze elegantie en glamour van de prachtige diva's uit het verleden. Het DNA van Glamour Bunny is in deze collectie ook weer duidelijk te herkennen. Zoals Max, onze designer, het verwoord: “Je krijgt het gevoel dat je aan het overwinteren bent aan de riviera in een luxe hotel zoals ZsaZsa Gabor dit vroeger deed”. Wie wilt dat gevoel nu niet ervaren?


Who run the world? GIRLS

De inspiratie voor Glamour Bunny Business Babe is een prachtige vooruitstrevende vrouw die in haar eigen kracht staat. Onze designers zagen dat er nog weinig aanbod is met super vrouwelijke kleding met een white collar edge, zakelijke kleding hoeft tenslotte niet saai te zijn toch? Het doel is dat je je empowered en onoverwinnelijk voelt in deze stijlvolle kleding met supervrouwelijke silhouetten. Je bent tenslotte een boss babe! Deze nieuwe collectie van Glamour Bunny Business Babe is een echte capsule wardrobe. Dit wil zeggen dat al jouw favoriete en essentiële items die onderling gecombineerd kunnen worden. Je kunt dus elke dag een nieuwe look creëren.



Unstoppable in Glamour Bunny

Deze twee prachtige nieuwe collecties zijn het perfecte excuus om jezelf te trakteren op een nieuwe outfit! Dus trek je pumps aan en doe je favoriete lipstick op, tijd om te laten zien we de baas is! Ik ben ontzettend benieuwd met welke items jij je garderobe gaat aanvullen. Mijn persoonlijke favoriet is de Sharon Jumpsuit (van Glamour Bunny Business Babe) en de Marlene Pencil Dress. Proost, op nog veel mooie jaren Glamour Bunny! champagne emoji