Ons eigen merk Rock-a-Booty staat bekend om haar “unique blue dreams” en deze nieuwe collectie is een denim droom waar mijn hartje (en misschien ook wel die van jou) sneller van gaat kloppen. Ga je voor een swing- of juist pencil dress of een fabulous denim trenchcoat? Laat je inspireren!

Denim blue skies in paradise

I love denim! Een geweldige stof die overal bij past en die eigenlijk iedereen goed staat. Ken je dat gevoel van die favoriete jeans die je liever niet in de was doet, omdat het te lang duurt voordat je hem weer kunt dragen? Of die stoere denim jurk die jouw curves benadrukt en iedereen naar jou laat omkijken? Dat is precies wat de nieuwe collectie van Rock-a-Booty met je doet.

Dit seizoen hebben onze getalenteerde in-house designers zich laten inspireren door de jaren 50 en 70. Daar mogen stijliconen zoals Marilyn Monroe, Jean Seberg & Audrey Hepburn natuurlijk niet bij ontbreken. Vrouwelijke items voor casual dagen, gedragen door echte glamour queens. Ook in deze collectie is de hoogwaardige denimstof met een retro edge kenmerkend en zien we verschillende pasvormen, zodat er voor iedere vrouw wel een geschikt item tussen zit. 

De collectie bevat echte wardrobe essentials die je altijd in je garderobe wilt hebben, want denim gaat nooit uit de mode. Combineer ze met stoere boots of sneakers voor een casual dag of met killer heels voor een ultra vrouwelijke look.

Verantwoord ondernemen

Door de authentieke details, geweldige pasvorm en het gebruik van hoge kwaliteit materiaal is Rock-a-Booty een echt jeans label met items waar je jarenlang plezier van zult beleven. Het grootste gedeelte van onze Rock-a-Booty collectie laten we produceren in een LEED-gecertificeerde fabriek. Hier wordt gewerkt met duurzame methodes. Zo wordt bijvoorbeeld 98% van hun water gerecycled en daarnaast laten ze de jeans “air-drying”, zodat er geen extra energie wordt verspild in een droger.

Tijdens de producties van allerlei denim merken blijven er regelmatig reststoffen over. In deze nieuwe collectie hebben we gebruik gemaakt van deze reststoffen om zo verspilling tegen te gaan.

Diversiteit in de collectie én modellen

Onze in-house designers willen dit seizoen niet alleen de diversiteit van deze lijn laten zien, maar ook de diversiteit in modellen. Dit keer hebben zij gekozen voor de prachtige Rachel Frances en Sophia Brown. Beide rocken zij hun booty in de nieuwe items van Rock-a-Booty. 

De nieuwe collectie is zojuist gearriveerd en ik ga er niet om liegen: dit wil je niet missen. Wees er snel bij, zodat jij een statement kunt maken in deze prachtige items. Een ding is zeker: roses are red, violets are blue and so is denim, you'll love it too!