SALE: tot 60% korting!
SALE: tot 60% korting!

Watoto


De organisatie Watoto neemt kinderen in Oeganda op in een veilige gezinssituatie in plaats van een groot weeshuis. Opgroeiend bij Watoto maken ze deel uit van een gezin.
De kinderen wonen in de zogeheten Watoto huizen, op eigen grond en gaan naar een goede school. Ook alle medische kosten en levensonderhoud vallen onder de zorg van Watoto. Wij ondersteunen Watoto door medewerkers van Topvintage te verbinden aan een kindje. Tot nu toe hebben wij in totaal 48 kindjes geadopteerd.

Het kinderkoor
Een tijdje terug heeft het kinderkoor van Watoto de Topvintage HQ bezocht. De kinderen uit dit koor zijn de ambassadeurs van de organisatie. Ieder kind heeft een of beide ouders verloren door oorlog of ziekte en wonen in een Watoto dorp. Dit koor is voor de kinderen van onschatbare waarde. Ze leren sociale vaardigheden, doen levenservaring op en krijgen de kans om de wereld te zien. Door muziek en dans vertolken de kinderen de missie en visie van Watoto. Dit was een energieke mengeling van eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes. Wij waren dan ook allemaal erg onder de indruk!Lees het verhaal van de kinderen op 
www.watoto.com.