Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!
Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!

1000Children


Het doel van 1000Children is om wees- en straatkinderen in India weer een menswaardig bestaan te geven. Kinderen worden geboren op straat en leven langs de weg in afschuwelijke omstandigheden, vaak in de steek gelaten door hun ouders. Wist je dat de levensverwachting van deze straatkinderen gemiddeld 3 jaar is? Ook leven ze constant in angst omdat ontvoering, mishandeling en human-trafficking aan de orde van de dag is.

Veilige omgeving
Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat deze weeskinderen opgroeien in een veilige omgeving waar ze met veel liefde worden opgevangen door de plaatselijke mama’s. Deze mama’s zijn weduwen die wij op die manier ook een veilige omgeving bieden en daarnaast helpen met het verwerven van inkomsten. Voor vrouwen die gescheiden of weduwe zijn, is er namelijk geen enkele voorziening in India. Zij worden aan hun lot overgelaten.


Een eigen thuis
Op dit moment huren wij een aantal huizen in India waar wij 35 weeskinderen en de mama’s van onderdak, eten, kleding en onderwijs voorzien. Daarnaast zijn we in november gestart met de bouw van een eigen opvangcentrum. Daar kunnen we uiteindelijk veel meer kinderen opvangen. Ons streven is om minimaal 1000 kinderen in India te helpen, maar als het er 10.000 worden dan hebben we dat natuurlijk nog liever!


Wil jij ons meehelpen? Ga dan naar www.1000children.org voor meer informatie.