Schortjes

Vintage schort

Nieuw in ons assortiment: vintage schortjes! Alhoewel er sinds de jaren 50 een hoop veranderd is, vinden we het stiekem nog altijd heel erg leuk om in de keuken te staan.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Vintage schort

Nieuw in ons assortiment: vintage schortjes! Alhoewel er sinds de jaren 50 een hoop veranderd is, vinden we het stiekem nog altijd heel erg leuk om in de keuken te staan. En met zo’n schattig vintage schort wordt de keuken helemaal je favoriete plek in huis! Taarten, ovenschotels en andere heerlijke recepten: voortaan zet je niet alleen de beste maaltijden op tafel, maar zie je er ook super stijlvol uit in de keuken. Voor alle rockabilly fans onder ons: een vrolijk 50s style retro schortje maakt je collectie helemaal compleet! Bekijk dus snel de exemplaren bij jour retro boutique TopVintage en kies je favoriet!

Een feest in de keuken met een retro schort

Een lief kerstenprintje, een grote rode strik en lieflijke roezeltjes aan de onderkant van een vintage schort: ze maken het vrolijke plaatje in de keuken helemaal af. Met handige zakken om alle spiekbriefjes van je recepten in te bewaren. Het bereiden van een maaltijd wordt op deze manier net een tikkeltje leuker.. Het enige waar we je voor willen waarschuwen: alhoewel een vintage schort is bedoeld om je mooie jurk te beschermen, zijn deze exemplaren zo leuk dat je er eigenlijk ook niet op wil knoeien! Gelukkig zijn ze goed uitwasbaar..

Jouw schortje morgen al in huis?

Wil jij ook een eigen retro schort? Als je vandaag nog voor 21.00u je bestelling plaatst doen we ‘m vanavond nog op de post! Wie weet sta jij morgen al te swingen in de keuken! En nog één laatste tip: hoe leuk is het om zo’n vintage schort cadeau te doen aan een ander keukenprinsesje?

Chat