First things first

Haarbloemen

Bad hair day? Geen leuke outfit in je kast te bekennen? Wij weten wel iets om je dag op te fleuren. Lees verder
Stijl
Boho Chic Party Classy chic PinUp Rockabilly
Tijdlijn
50s 60s 70s
Merk
Collectif Clothing Urban Hippies ZaZoo
Kleur
Zwart Rood Blauw Groen Paars Roze Geel Oranje
Meer filters
Urban Hippies 70s Big Flower Corsage in Zwart
Urban Hippies 70s Big Flower Corsage in Rood
Collectif Clothing 50s Loy Hair Flower in Zwart
Urban Hippies 70s Hair Flowers Set in Orchidee, Plum Paars en Clover
Urban Hippies 70s Hair Flowers Set in Nori, Beaujolais en Rouge
Urban Hippies 70s Hair Flowers Set in Klei Rood, Lagoon en Honing Geel
Urban Hippies 60s Primrose Brooch in Coral
ZaZoo 50s Flower Hair Clip & Brooch in Black

De mooiste bloemen voor in je haar

Bad hair day? Geen leuke outfit in je kast te bekennen? Wij weten wel iets om je dag op te fleuren. Deze vrolijke vintage haarbloemen bijvoorbeeld! Vroeger al een hit en nu weer helemaal terug van weggeweest. Een trend die we bij TopVintage in ieder geval van harte toejuichen. Immers, wie wordt er nou niet vrolijk van zo’n prachtig haaraccessoire? En wilde je kapsel vandaag niet goed lukken, dan is dit meteen een handig afleidingsmanoeuvre ;-). Hoe dan ook, je geeft je look er heel eenvoudig een update mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige bruid met een haarbloem. Of een galakapsel dat extra bijzonder is met een haarbloem. En ook die leuke date wordt dankzij jouw schattige bloem in je haar vast een succes!

Hoe draag je een haarbloem?

Het dragen van een haarbloem gaat gemakkelijk door het clipje dat je in je haar schuift. Steek je haar op en schuif de haarbloem aan de zijkant van je hoofd. Draag je je haar los? Maak eens een mooie krul in je haar en klip je voorste pluk vast met de bloem. It’s that easy! Je hebt in een handomdraai een prachtige vintage look. Maak deze gelijk helemaal af met een matching jurk en oorbellen.
Oh la la.. Looking good, gorgeous!

Haarbloemen van verschillende merken

In onze collectie vind je haarbloemen in alle kleuren van de regenboog en met verschillende formaten. Voor ieder wel wat wils dus! Daarnaast zijn ze makkelijk in je haar te bevestigen dankzij een metalen haarclipje, en hierdoor in de meeste gevallen ook eenvoudig te gebruiken als broche! Deze schatjes moet je gewoon in huis hebben!  

We hebben de mooiste vintage haarbloemen voor je, van topmerken zoals Urban Hippies , Lady Luck’s Boutique, ZaZoo en Collectif Clothing. Top notch merken uit de vintage fashion branche – dus je weet daarmee altijd zeker dat je goed zit. Bestellen is eenvoudig en betalen doe je uiteraard in een veilige omgeving.

Bestel jouw favoriete vintage haarbloem bij TopVintage

Heb je jouw perfecte haarbloem gespot? Mooi! Wij zorgen ervoor dat je haaraccessoires super snel thuis wordt bezorgd, zodat je er vrijwel meteen van kan genieten. Ook goed om te weten: je betaalt geen verzendkosten bij TopVintage. Heb je nog vragen over onze collectie of stylingadvies nodig? Neem dan gerust even contact op met onze Customer Care Sweethearts. Zij helpen je graag! 

Voor nu: geniet van je haarbloem en laat ons vooral even weten wat je ervan vindt! Dat kan bijvoorbeeld via een review. Vinden we leuk!

Chat