First things first

Seasalt

Seasalt… Niet alleen de naam van dit merk wordt geïnspireerd door de kust, ook de kleding haalt de nodige inspiratie uit het leven aan zee. Geen wonder dan ook dat dit merk uit Cornwall komt, aan de Engelse kust. Seasalt begon in 1981 als kleine kledingwinkel die degelijke kleding verkocht aan zeemannen, boeren en vissers. Lees verder
Stijl
Boho Chic Mod Sustainable Fashion
Tijdlijn
60s 70s
Merk
Seasalt
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Zwart Rood Wit Blauw Multicolour
Meer filters
SALE
€ 64,95
€ 45,47
Seasalt 70s Larissa Marble Flower Blouse in Onyx Zwart
SALE
€ 79,95
€ 55,97
Seasalt 60s May's Denim Rok in Dark Rinse Wash
SALE
€ 64,95
€ 45,47
Seasalt 70s Larissa Lino Poppies Blouse in Krijt Wit
SALE
€ 64,95
€ 45,47
Seasalt 70s Larissa Cloudy Carnations Blouse in Rood

Seasalt kleding brengt je mee naar de kust

Seasalt… Niet alleen de naam van dit merk wordt geïnspireerd door de kust, ook de kleding haalt de nodige inspiratie uit het leven aan zee. Geen wonder dan ook dat dit merk uit Cornwall komt, aan de Engelse kust. Seasalt begon in 1981 als kleine kledingwinkel die degelijke kleding verkocht aan zeemannen, boeren en vissers. Na het overlijden van de eigenaar namen zijn drie zonen het heft in eigen handen en besloten een kledingmerk te creëren dat geïnspireerd werd door Cornwall. Seasalt was geboren!

Comfortabele en vrouwelijke Seasalt jurken

De kleding van Seasalt is boven alles praktisch en bruikbaar, zoals de kleding voor zeemannen die het originele familiebedrijf ooit verkocht. Dat neemt niet weg dat de kleding prachtig en vrouwelijk is, maar betekent vooral dat Seasalt jurken worden gemaakt van zachte en comfortabele stoffen. Heerlijke materialen van goede kwaliteit die bovendien jarenlang meegaan. In ieder kledingstuk is bovendien een stukje Cornwall te vinden, want na al die jaren hebben de eigenaren nog steeds een grote passie voor deze prachtige kustplaats waar ze leven en werken. Draag je nieuwe Seasalt jurk, geniet van de heerlijke kwaliteit en waan jezelf aan de Engelse kust!

Chat