Keds

Van Marilyn Monroe en Audrey Hepburn, tot aan Taylor Swift: Keds schoenen zijn van alle tijden, voor alle vrouwen! Volgens Marilyn Monroe kun je met het juiste paar schoenen de gehele wereld veroveren. En daar zijn wij van TopVintage het dan ook absoluut mee eens: want welke vrouw wordt er nu niet dolgelukkig van een fantastisch paar retro sneakers? Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Keds schoenen: wij hebben ze in onze retro boutique!

Van Marilyn Monroe en Audrey Hepburn, tot aan Taylor Swift: Keds schoenen zijn van alle tijden, voor alle vrouwen! Volgens Marilyn Monroe kun je met het juiste paar schoenen de gehele wereld veroveren. En daar zijn wij van TopVintage het dan ook absoluut mee eens: want welke vrouw wordt er nu niet dolgelukkig van een fantastisch paar retro sneakers?!

Na een lange dag lopen kunnen wij het ons heel goed voorstellen dat je even helemaal genoeg hebt van je pumps. No worries! Keds sneakers zijn dé uitkomst voor elke vrouw die haar voeten even wat rust wil gunnen. Het feit dat deze schoenen al vanaf 1916 bestaan én in de jaren 50 al zijn gedragen door onze favoriete stijliconen, zegt natuurlijk genoeg: dit zijn echte retro toppers! Wat wij van TopVintage zo geweldig vinden is dat jij je met deze schattige schoentjes nooit druk hoeft te maken of ze wel gepast zijn: draag ze casual onder een leuke vintage jeans naar je werk, of ga voor een echte rockabilly look en draag ze onder je lievelingsjurkje! Waar je ook naartoe gaat: door de comfortabele zool wil jij je schatjes de hele dag dragen!

We love Keds Sneakers!

Het gevoel dat je pumps nodig hebt om je écht op en top vrouw te voelen? Marilyn Monroe was ons levende bewijs dat je op een schattige platte schoen nét zo veel vrouw bent als op hakken! Een jeans met een vrouwelijke hoge taille en opgerolde broekspijpjes: Marilyn Manroe liet in de jaren 50 al zien hoe classy je een jeans combineert met Ked schoenen. Deze combinatie maakt jou een sexy, maar toch stoere rockabilly chick! Toch liever een rokje of jurkje combineren met Keds? Juist deze combinatie is fantastisch! Dus: een avondje stappen met je vriendinnen? Laat je pumps maar eens lekker in de kast staan en kies voor je favo Keds. Zo dans jij de hele nacht de sterren van de hemel! Bestel deze beauties voor 16:30 uur en jij kunt er morgen al tegenaan!