jurken

Vintage Diva

Vintage Diva jurken online

Vintage Diva… geboren vanuit een liefde voor vintage jurken en stiekem al heel lang geleden in het hart van een klein meisje met grootse dromen. 

Een droom die nu eindelijk is uitgekomen.

Stijl
Red Carpet Party Classy chic PinUp Mad Men Zakelijk Sailor
Tijdlijn
50s
Merk
Vintage Diva
Kledingmaat
32 34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Zwart Rood Wit Blauw Groen Geel
Meer filters
Vintage Diva The Rosetta Halter Swing Dress in Black and Ivory
Vintage Diva The Fiorella Pencil Dress in Emerald
Vintage Diva The Nadine Pencil Dress in Black and Ivory
Vintage Diva The Alexis Swing Dress in Navy
Vintage Diva The Lucile Pencil Dress in Black and White
Vintage Diva The Kitty Pencil Dress in Lipstick Red
Vintage Diva The Polly Maxi Dress in Black
Vintage Diva The Izabella Pencil Dress in Lipstick Red
Vintage Diva The Vallea Swing Dress in Navy
Vintage Diva The Maxime Jumpsuit in Black
Vintage Diva The Vallea Pencil Dress in Peach Yellow
Vintage Diva The Riva Pencil Dress in Black and Fiery Red
Vintage Diva The Chiara Swing Dress in Emerald

Vintage Diva jurken online

Vintage Diva… geboren vanuit een liefde voor vintage jurken en stiekem al heel lang geleden in het hart van een klein meisje met grootse dromen. 

Een droom die nu eindelijk is uitgekomen. Ik hou van vrouwelijke silhouetten en ik geef er wat meer drama aan zodat jij kunt sprankelen! Mijn visie is dat elke vrouw uniek en prachtig en je hoeft enkel de juiste jurk te vinden om dit te benadrukken.

Geïnspireerd door al die prachtige vrouwen uit vervlogen tijden, presenteer ik met trots onze eigen Vintage Diva collectie. Kwaliteits stoffen en vooral een perfecte pasvorm die jou figuur benadrukt is het doel! Een Diva is naar mijn mening een vrouw die precies weet wat ze wil en wat ze waard is; ik geloof dat wij allemaal geschapen zijn naar het beeld van God en dat Hij zielsveel van ons houdt.

Dus: Bloom where you are planted.

Met Vintage Diva veroveren we je hart

De kleuren, de vormen, de stoffen… We raken niet uitgekeken op het prachtige merk dat Vintage Diva heet. Deze naam is niet voor niets gekozen. Want in deze jurken voel jij je niets minder dan een Vintage Diva. Je zelfvertrouwen is nog nooit zo hoog geweest als in een Vintage Diva jurk. Draag je mooiste hakken, ga voor die opvallende red lip en laat iedereen naar je omkijken. Op straat, op kantoor, op een feestje… Waar je ook bent. Vintage Diva zorgt voor dé perfecte outfit. Met stoffen en fits die al jouw vormen benadrukken, omarmt Vintage Diva jouw vrouwelijke figuur. De gekozen kleuren zijn zo eenvoudig te combineren en horen in iedere garderobe thuis. Geen idee voor welke outfit je moet gaan? Wij beamen: dat is heel lastig. Wat we wél zeker weten is dat waarvoor je ook kiest, jouw nieuwe Vintage Diva jurk wordt dé showstopper van jouw kledingkast.


Liefs,
Angelique
Eigenaresse TopVintage Boutique
& designer Vintage Diva

Chat