First things first

Vintage Diva

De kleuren, de vormen, de stoffen… We raken niet uitgekeken op het prachtige merk dat Vintage Diva heet. Deze naam is niet voor niets gekozen. Want in deze jurken voel jij je niets minder dan een Vintage Diva. Lees verder
Stijl
Red Carpet Party Classy chic PinUp Mad Men Zakelijk Sailor
Tijdlijn
50s
Merk
Vintage Diva
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Zwart Rood Blauw Groen Grijs Paars Roze
Meer filters
Vintage Diva The Lynn Maxi Dress in Black
Vintage Diva The Julia Pencil Dress in Brick
Vintage Diva The Donna Jumpsuit in Black
Vintage Diva The Vedette Pinstripe Suit Skirt in Black
Vintage Diva The Richi Pencil Dress in Dark Green
Vintage Diva The Jayne Pencil Dress in Black
Vintage Diva The Vedette Pinstripe Suit Blazer in Black
Vintage Diva The Dovima Pencil Dress in Navy
Vintage Diva The Evelynn Pencil Dress in Wine and Black
Vintage Diva The Lena Trousers in Black
Vintage Diva The Margot Pencil Dress in Champagne and Black
Vintage Diva The Lana Pencil Dress in Dark Green
Vintage Diva The Lynn Swing Dress in Black
Vintage Diva The Jane Swing Dress in Beautiful Berry
Vintage Diva The Dovima Swing Dress in Navy

Vintage Diva 

Geïnspireerd door al die prachtige vrouwen uit vervlogen tijden, presenteren wij met trots de collectie van ons eigen merk Vintage Diva. Kwaliteitsstoffen en vooral een perfecte pasvorm die jouw figuur benadrukt staan binnen deze collectie centraal! Een Diva is naar onze mening een vrouw die precies weet wat ze wil en wat ze waard is. Vintage Diva is geboren vanuit een liefde voor vintage jurken en stiekem al heel lang geleden in het hart van een klein meisje met grootse dromen. Deze collectie omarmt het prachtige vrouwelijke silhouet en geeft er wat meer drama aan zodat jij kunt sprankelen! Onze visie is dat elke vrouw uniek en prachtig en je hoeft enkel de juiste jurk te vinden om dit te benadrukken. Dus: Bloom where you are planted.

Met Vintage Diva veroveren we je hart

De kleuren, de vormen, de stoffen… We raken niet uitgekeken op het prachtige merk dat Vintage Diva heet. Deze naam is niet voor niets gekozen. Want in deze jurken voel jij je niets minder dan een Vintage Diva. Je zelfvertrouwen is nog nooit zo hoog geweest als in een Vintage Diva jurk. Draag je mooiste hakken, ga voor die opvallende red lip en laat iedereen naar je omkijken. Op straat, op kantoor, op een feestje… Waar je ook bent. Vintage Diva zorgt voor dé perfecte outfit. Met stoffen en fits die al jouw vormen benadrukken, omarmt Vintage Diva jouw vrouwelijke figuur. De gekozen kleuren zijn zo eenvoudig te combineren en horen in iedere garderobe thuis. Geen idee voor welke outfit je moet gaan? Wij beamen: dat is heel lastig. Wat we wél zeker weten is dat waarvoor je ook kiest, jouw nieuwe Vintage Diva jurk wordt dé showstopper van jouw kledingkast.


Liefs,
Angelique
Eigenaresse TopVintage Boutique
& designer Vintage Diva

Chat