Erstwilder

In 2011 werd dankzij kunstenares Louisa Camille het label Erstwilder opgericht in Melbourne. Inmiddels werkt het label met een geheel team van lokale ontwerpers aan het design van sieraden en accessoires met een vintage twist. Met een voorliefde voor dieren en inspiratie uit glamorous vintage, retro en rockabilly collecties, ontwerpt het team eigenzinnige versieringen om je outfit compleet te maken! 

Erstwilder
Erstwilder TopVintage exclusive ~ MagnaPin
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Toco Of The Tropics Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Tunnel Of Love Necklace
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Flamboyant Flamingo Fair Earrings
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Mischievous Minty Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Birthday Chic Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Copacabana Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Femme Fatale Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Rosy Lee Brooch in Lilac
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Molly the Maltese Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Pretty Little Thing Brooch
Sale
28.95
23.16
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Pouncing Paulette Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Poppy Field Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Carmen's Cosmetics Brooch
Erstwilder TopVintage exclusive ~ 60s Eau De Toilette Brooch

Erstwilder sieraden: voor echte retro én dierenliefhebbers!

We are in love! Met de sieraden en accessoires van Erstwilder geef jij je alledaagse outfit een extra vintage boost. De sieraden van Erstwilder worden gemaakt door een geheel team van lokale ontwerpers met allemaal een voorliefde voor dieren én voor een retro en vintage look. En zeg nou zelf: wat is er origineler en schattiger dan deze combinatie?

Met de eigenzinnige sieraden van dit merk geef je een knipoog naar de standaard sieraden die we nu onderhand wel kennen. Super originele oorbellen in de vorm van een luchtballon, een schattig volkswagenbusje als broche, of een bungelende zwaluw in je oor? Je kunt het zo gek niet bedenken: noem een dier en je vindt deze terug in de collectie!

Deze handgemaakte sieraden zijn perfect om te gebruiken als opfleuring van je dagelijkse outfit óf als eyecatcher op een feestje. Heb je een eerste afspraakje? Met een grappig paar limited edition 60s Kiss and Tell Earrings breek je het ijs en ben je om te zoenen! Of nodig je date uit voor een avondje skaten en draag de 60s Kates Skate Date in Pink Necklace om te laten zien dat jij naast skate-talent ook nog eens een goed gevoel voor humor hebt! Uiteraard zijn deze Ernstwilder sieraden een perfect verjaardagscadeau voor een vriendin die net als jij van vintage en retro houdt!

Ben jij net als ons verliefd geworden op deze schattige sieraden? Bestel dan vandaag nog een item van Erstwilder via TopVintage. Wanneer je jouw bestelling op een werkdag voor 21:00 plaatst, dan sturen wij je sieraad dezelfde dag nog naar je toe. Op tijd voor dat feestje, of die date… Veel plezier!

Shop Assistant