First things first

Lady Luck's Boutique

Lady Lucks Boutique maakt de perfecte retro haaraccessoires om jouw vintage outfit te complementeren! Voeg de finishing touch toe aan iedere retro look, of je nu gaat voor een pin-up of rockabilly stijl. Lady Lucks Boutique maakt retro haaraccessoires geïnspireerd door de natuur. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Classy chic Rockabilly
Tijdlijn
50s
Merk
Lady Luck's Boutique
Kleur
Roze
Meer filters
Lady Luck's Boutique 50s Ellen Double Rose Hair Clip in Light Pink

Lady Lucks zorgt voor de finishing touch van jouw vintage outfit

Lady Lucks Boutique maakt de perfecte retro haaraccessoires om jouw vintage outfit te complementeren! Voeg de finishing touch toe aan iedere retro look, of je nu gaat voor een pin-up of rockabilly stijl. Lady Lucks Boutique maakt retro haaraccessoires geïnspireerd door de natuur. Je vintage outfit is natuurlijk al fabulous en zo cute, maar met een prachtige roos, lelie of tropische bloem in je haar maak je het compleet. Ga creatief helemaal los en gebruik de Lady Lucks accessoires ook op je jurk, top of vintage jasje.

Lady Lucks retro haaraccessoires nemen de wereld over

De drive en passie achter Lady Lucks Boutique gaat helemaal over kleding, stijl en individualiteit. Daarom werd het bedrijf in 2008 dan ook opgericht. Tegenwoordig zijn de retro haaraccessoires van Lady Lucks wereldwijd bekend én geliefd! Wij konden dit prachtige merk natuurlijk ook niet aan ons voorbij laten gaan. Hun doel is ons namelijk ook op het lijf geschreven: prachtige retro items beschikbaar maken voor vrouwen met een liefde voor vintage. Voel je je al aangesproken? Kies dan voor één van de prachtige retro haaraccessoires van Lady Lucks Boutique en vul je voorraad vintage items aan.