De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de zon, het strand en leuke feestjes. En wat is er beter dan dat te doen in stijl? In dit blog deel ik vier zomertrends waarmee je gegarandeerd de show steelt. Laat je inspireren!

Denim op denim
Denim op denim is een gewaagde trend, maar kan ontzettend stijlvol zijn als je het op de juiste manier combineert. Kies voor een denim short in combinatie met een denim blouse voor een casual look. Of ga voor een denim jumpsuit voor een meer geklede look. Combineer de outfit met witte sneakers of sandalen voor een frisse en zomerse uitstraling. Dubbel zo stoer, dubbel zo goed. Durf jij de denim op denim trend aan?



Wijde pijpen
Laat je benen de show stelen met deze trend! Wijde pijpen zijn terug van weggeweest en zijn perfect voor de zomer. Kies voor een wijde broek in combinatie met een simpele top voor een casual look. Of ga voor een wijde jumpsuit voor een meer geklede look. Combineer de outfit met sandalen met sleehakken om het geheel af te maken.



Bloemenprints
Bloei helemaal op deze zomer! Bloemenprints zijn al jaren een favoriete trend in de zomer. Maar dit seizoen is het tijd om groots uit te pakken met grotere bloemenprints en felle kleuren. Ga voor een maxi-jurk met een grote bloemenprint of kies voor een top met een bloemenpatroon en combineer deze met een spijkerbroek voor een casual look. Op zoek naar een elegante look? Kies dan voor een bloemenrok in combinatie met een effen blouse.



Hoeden
Zomerse hoeden zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook nog eens super stijlvol. Of je nu kiest voor een strohoed of een bucket hat: een hoedje geeft je outfit direct een bohemian vibe én het beschermt je gezicht tegen de zon. Win win dus!


Scoor je favoriete zomerlook bij Topvintage
Kortom, deze zomer draait het om denim op denim, wijde pijpen, bloemenprints en hoeden. Door deze trends toe te voegen aan je garderobe ben je helemaal klaar voor het zomerseizoen. Vergeet niet om te genieten van het mooie weer en het leven te vieren in deze stijlvolle en trendy zomerlooks. Make it a summer to remember! sunny emoji