Als er iets is waar ik ontzettend vrolijk van word is het wel zomerse kleding! Kleurrijke jurken, mooie rokken, shortjes en jumpsuits: I LOVE IT. Elke zomer zijn er weer zoveel nieuwe fabulous items dat ik bijna niet kan kiezen. Gelukkig kunnen we één keer per jaar genieten van de zomer sale om de leukste outfits te shoppen voor aantrekkelijke prijzen. Ik ben op zoek gegaan naar mijn favoriete items uit de sale van TopVintage. Kijk je mee? ;)

Dames kleding in de sale kopen

Shoppen: het liefst doe ik het iedere dag. Super leuk dat winkelen, maar mijn portemonnee is minder blij na zo'n actie. De oplossing? Shop lekker in de sale! Waar de ene vrouw heel blij wordt van het woord sale, denkt de ander meteen aan de "minder leuke" zomercollectie die overblijft. Om te laten zien dat er in de sale wel degelijk retro pareltjes te scoren zijn, heb ik drie zomer outfits samengesteld die niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

Life is a party, dress like it

WOEHOE! Heb jij deze zomer nog leuke feestjes gepland? Dat komt perfect uit, want deze outfit uit de zomer sale past daar perfect bij. Vrolijk, praktisch en comfortabel, maar ook modieus en eigentijds. De vrouwelijke pasvorm van deze jurk zorgt ervoor dat je je op en top vrouw voelt! Ook voor andere gelegenheden zoals een fancy etentje, terrasje of cocktail avondje is deze look geschikt. It's time to party!


I got my flower, I got my power - 70's

Bloemenprintjes zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ieder jaar zien we ze weer in verschillende varianten terugkomen. Waarom ook niet, want wat is er nu gezelliger als een fleurige bloemenprint? Unleash your inner hippie en ga even helemaal terug naar de jaren 70 in deze prachtige outfit. Kleding met bloemenprints zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Ga je romantisch uiteten? Heb je een stranddag op de planning? CHECK! Eerlijk is eerlijk, met een bloemenprint op kleding val je hoe dan ook op en sta je helemaal in je kracht.


Let's go on a roadtrip

Door deze zomerse temperaturen droom ik over zonnige stranden, pittoreske stadjes en nieuwe avonturen. Heb jij een leuke reis op de planning staan en heb je kledingstress? No worries! Deze outfit is ideaal voor een zomerse dag in het park of voor een bezoekje aan een leuke stad. Één ding is zeker: in deze beauties zul je sowieso stralen. Deze look is luchtig en heeft een vrolijke uitstraling waar je de zomer van in je bol krijgt. Kortom: perfect voor mee op reis!


Vrouwen kleding online shoppen in de uitverkoop tegen mooie kortingen

Welke outfit is jouw favoriet? Ik hoop dat je iets hebt gezien waar je enthousiast van bent geworden. Eerlijk is eerlijk, ik zou het liefst al deze zomer outfits willen kopen. Ze zijn allemaal zo verschillend, maar perfect voor de zomer. Naast deze drie outfits heeft TopVintage nog een veel breder aanbod aan sale kleding. Of je nu van swingjurken, rokken, tops of broeken houdt er zit altijd wel een geschikt item tussen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Wees er snel bij, want de sale items zijn snel uitverkocht! Happy shopping!