Haar prachtige verschijning en perfecte vintage inspired looks maken Ava Elderwood tot een echte retro goddess. Volg je haar nog niet? Oei, je weet niet wat je mist. Bewonder haar Insta account hier. Tijd om Ava eens aan de tand te voelen met een aantal pittige vragen. Are you ready?

Wat is de gekste vraag die je ooit van een fan hebt gekregen?
‘’Ondanks dat ik getrouwd ben, kreeg ik van een mannelijke volger de vraag of ik met hem mee op vakantie wilde gaan. Ik kon er wel om lachen. :-) Ik heb gewoon de allerliefste fans.’’ heart emoji

Je moet kiezen; Nooit meer rode lippenstift of nooit meer eyeliner?
‘’Dan ga ik voor nooit meer rode lippenstift. Eyeliner draag ik namelijk al sinds mijn veertiende.’’

Wat is jouw all-time favourite slaapkamer nummer, hihi?
‘’The sweetest taboo van Sade. Oh la la!’’

Wat is jouw beste vintage aankoop ooit (je MOET kiezen ;-))?
‘’Een jacket van Lilli Ann. New Look at its best!’’

Hoe was jouw eerste kus?
''Geweldig! Dat was met een van mijn allereerste vriendjes. Ik hoorde er vaak awkward verhalen over van mensen uit mijn omgeving maar dat hield me niet tegen. We waren echt verliefd en het was dus een mooie en romantische eerste kus!''

Wat is jouw guilty pleasure?
‘’Nou, ik ben een échte snoepkont en snoepjes zijn dus mijn guilty pleasure. Daar kun je me zelfs ’s nachts voor wakker maken!’’

Wat is jouw grootste angst?
‘’Eerlijk gezegd heb ik geen angst. Ofja, duisternis en alleen zijn in het donker. Maar ik heb heel wat angst in mijn leven gekend, en dus geleerd hoe ik daarmee moet omgaan. Het gaat erom dat je erin gelooft dat alles weer goed zal komen. Dat geeft je kracht! Iemand vertelde me laatst dat het zingen van je favoriete liedje ook helpt tegen angst. Het brein kan niet de emoties angst en geluk tegelijk verwerken. Let’s give it a try!’’