Je kent het gevoel wel: dat ene item dat je super leuk vindt bij iemand anders, maar waarvan je bang bent dat het bij jouw lengte niet staat. Dat is vanaf nu verleden tijd! Onze TopVintage ladies Anoek (1.72 m) en Danique (1.52 m) hebben de leukste items aangetrokken om te laten zien dat ze zowel bij langere als kleinere vrouwen super goed staan. Laat je inspireren!

Denim is a love that never fades
Maak een statement in deze prachtige outfit van ons eigen denim merk Rock-A-Booty net als onze TopVintage ladies Anoek en Danique. Rock-a-Booty staat bekend om haar “unique blue dreams"! Denim items met een authentieke vintage look die dankzij de perfecte pasvorm je ‘booty’ perfect benadrukken, dit wil toch iedereen? Zoals je ziet heeft Danique de Marilyn Jeans net iets vaker omgeslagen, maar dit maakt het zeker niet minder stylish. Maak de look verder af met een mooi paar hakken. Échte wardrobe essentials die je altijd in je garderobe wilt hebben, want denim gaat nooit uit de mode! Get'em girls!



Anoek en Danique dragen beide maat M in het jasje en in de top
Danique draagt maat 30 in de broek
Anoek draagt maat 30 in de broek

I'm very definitely a woman and I enjoy it
WAUW! Deze Marylin Pencil Dress van ons eigen merk Glamour Bunny is on fire. Rood is de kleur van passie, maar ook van gevaar en mijn prachtige collega’s Anoek en Danique zien er gevaarlijk sexy uit in deze look. Wist je dat deze jurk is geïnspireerd op de ontwerpen van Ceil Chapman, Marilyn Monroe’s favoriete designer? De top is voorzien van een V-hals, gedrapeerde plooitjes bij de buste en korte mouwtjes die ook off-shoulder gedragen kunnen worden...oeh la la! De curves van Anoek en Danique worden op sublieme wijze geaccentueerd door de corrigerende bengaline shapewear van onder de buste tot over de heup. Hier overheen is een geplooide stof gedrapeerd die moeiteloos alle probleemzones camoufleert. Uitgevoerd in een gladde en soepele, stretchy lipstickrode stof voor een 'picture perfect' fit!


Anoek en Danique dragen beide maat M in de jurk

SWING into summer!

Ga voor een classy look dit seizoen met deze 50s Adriana Floral Long Sleeve Swing Jurk van onze TopVintage Boutique Collection. Het aansluitende lijfje heeft een prachtige boothals, 3/4 mouwen en vanaf de taille loopt ze uit in een zwierige swing rok waardoor Anoek en Danique een super vrouwelijk silhouet krijgen. Uitgevoerd in een stevige maar soepel vallende, smaragdgroene katoenmix met een lichte stretch, voorzien van een geweldige schilderachtige bloemenprint die door onze eigen in-house designers ontworpen is. Maak de outfit af met fabulous accessoires! Ben jij al verliefd? Ik wel!


Anoek en Danique dragen beide maat M in de jurk