Bij het shoppen van nieuwe kledingitems, draait het vaak om het vinden van de juiste pasvorm en stijl die bij jouw lichaamstype past. Ik geloof dat mode voor iedereen is, ongeacht je maat of vorm, zolang jij je er maar goed in voelt. In dit blog laat ik je kennismaken met mijn prachtige collega’s Anne-Marie en Nicole die je inspireren met drie geweldige lookjes die perfect laten zien dat dezelfde items gedragen kunnen worden op verschillende lichaamstypes.

Say it with flowers

Voor de eerste look hebben we gekozen voor de prachtige Reva Floral Swing Dress van ons eigen merk Vintage Chic. Anne-Marie draagt maat 14 en Nicole draagt maat 18. Beide stralen ze helemaal in deze elegante jurk met een taille die hun vrouwelijke vormen benadrukt. Het klassieke model en de fabulous bloemenprint zijn flatteus voor beide figuren. Combineer de jurk met een paar stijlvolle hakken en mooie accessoires om de look helemaal af te maken. Anne-Marie en Nicole zijn klaar om de bloemetjes buiten te zetten in deze fleurige semi-swing beauty!



De kers op de taart

Stijl kent geen maat en dat wordt helemaal bewezen met deze prachtige outfit. Beide dragen ze de Cherry Sketch Love Skirt gecombineerd met de Dreamy Jumper van Banned Retro. Anne-Marie draagt maat L en Nicole draagt maat 4XL in de rok. Deze mooie rok draag je hoog in de taille vanwaar zij uitloopt in een vrolijke, zwierige swing rok voorzien van handige zijwaartse steekzakjes. Door deze te combineren met de top creëer je een tijdloze en elegante look. Een veelzijdige classy top die niet mag ontbreken in de kast van iedere vintage lady. You’re beautiful, sweetie!


In the right denim a woman can conquer the world

Ons eigen merk Rock-a-Booty staat bekend om haar 'denim dreams' en deze 50s Jenna-Anne Swing Dress is een denim droom die ons hartje op hol laat slaan! Anne-Marie draagt maat L en Nicole maat 3XL. Ze stralen kracht en zelfvertrouwen uit in deze charmante denim dress. Beide ladies voegen hun persoonlijke touch toe met accessoires en schoenen die hun stijl weerspiegelen. Het resultaat: twee prachtige unieke looks!


Wear it with confidence

Onze Topvintage ladies Anne-Marie en Nicole hebben laten zien dat dezelfde outfits gedragen kunnen worden door verschillende personen, met verschillende lichaamstypes en zelfs met een leeftijdsverschil. Het allerbelangrijkste is dat je jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt in wat je draagt, ongeacht je maat. Dus omarm je eigen stijl en ontdek de veelzijdigheid van onze collectie. En vergeet niet: je ben prachtig hoe je bent!