Love it or hate it, maar je kunt er niet omheen: de zomer is voorbij. De vrolijke lichte kleurtjes en korte mouwen duiken steeds verder je kledingkast in en die gezellige truien met diepe kleuren komen steeds vaker weer tevoorschijn. Ik hou ervan! Zo'n seizoen wissel is altijd weer even wennen; hoe combineer je al die items ook alweer?! Lange broeken, truien, rokken, panty's, laarsjes, eigenlijk kun je he-le-maal los met laagjes en combinaties. Om het je net iéts makkelijker te maken in de ochtend, deel ik hier mijn favoriete winteroutfits met je. Helemaal aan te passen aan je persoonlijke stijl! 

Dress it up  

Niet veel tijd (of zin, hey, I get it) om na te denken over een leuke outfit die eigenlijk altijd goed is? Mijn go-to is dan een leuke jurk, het liefst met een vrolijke print! Gecombineerd met een paar mooie booties blijft het lekker casual en ben je binnen no-time ready to go. Stijlvol, comfortabel en door de schoenen en accessoires makkelijk aan te passen voor elke gelegenheid. Overdag naar kantoor en ’s avonds een date? No problem! Vervang de booties voor een paar classy pumps of laarsjes, kies een leuk bijpassend handtasje en je bent er helemaal klaar voor. Ben je meer van de effen jurken? Same rules apply!



Bad vibes don't go with my outfit 

Dit is een outfit waar ik altijd helemaal vrolijk van wordt en waarmee je eindeloos kunt combineren! Voor deze look heb ik een zwarte a-lijn rok met leuke details (die knopen) gecombineerd met een mooie warme amarantkleur trui met ge-wel-di-ge pofmouwen. Bij deze effen look maakt de panty met motief het geheel net iets speelser en de enkellaarsjes houden het classy. Matchende accessoires maken de outfit helemaal af! Wil je de look casual houden, kies dan wat stoerdere laarsjes. Ook leuk: combineer een losse trui met toffe print met een wat strakker effen rokje of draai het om met een effen trui en rokje met motief. Zie je alle mogelijkheden al voor je?  


Never underestimate the power of a good outfit 

Voor deze look heb je eigenlijk al genoeg aan een paar basics die jij misschien wel al gewoon in je kast hebt liggen! Saai? Welnee! Met bijvoorbeeld een mooie flared broek geef jij je outfit meteen al een speelse twist. Grijp vervolgens je favoriete trui uit de kast; of dat nou een mooie oversized trui of misschien wel deze trui met glitterdraad (!!) van King Louie is. ???? De ivoorwitte laarsjes met blokhak voegen net dat beetje extra toe en maakt de look iets minder casual dan bijvoorbeeld met sneakers. Maak je outfit af met leuke oorbellen en je andere favoriete sierraden. Stylish, warm en comfy! 


With good basics you'll have endless options 

Zoals je ziet kun je met een paar items al een heleboel leuke outfits creëren. Hopelijk hebben deze looks je kunnen inspireren om thuis ook aan de slag te gaan met leuke combinaties! Mis je nog wat items in je kledingkast om je outfit(s) compleet te maken? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze prachtige najaarscollectie en combineer erop los! Heel veel plezier!