Pasen 2023 staat weer voor de deur en dat moet natuurlijk gezellig gevierd worden. Heb jij een paasontbijt met het gezin op de planning staan of heb je een uitgebreide paasbrunch met de hele familie? Wat jouw plannen voor Pasen ook zijn, met deze tips zie jij er hoe dan ook op je paasbest uit! dress emoji

Jurken voor het voorjaarszonnetje

Met een beetje geluk kunnen we tijdens het paasweekend genieten van zonnig weer. Wat past er nou beter bij deze weersomstandigheden dan vrolijke jurken? Hierbij kun je denken aan een mooie maxi jurk of juist een korte swing- of pencil jurk met een kleurrijke bloemenprint. Mocht het toch nog iets frisser zijn kun je deze mooie jurk perfect combineren met een vestje en/of een panty. Dress to impress!


Pretty in pastel

Voor een mooie outfit voor Pasen kan je pastelkleuren als basis nemen. Combineer bijvoorbeeld een pastelkleurige broek met een lichtgekleurde top en een mooi paar schoenen. Andersom kan natuurlijk ook: een blouse in pastel tinten met een lichte broek. Pastelkleuren worden vaak geassocieerd met lente, zon, geluk en een nieuw begin. Genoeg reden om prachtige pastelkleurige kleding aan jouw garderobe toe te voegen.


Op je paasbest in geel

Tijdens de lente wordt het steeds langer licht, breekt de zon vaker door, worden de  kuikentjes weer geboren en komen de voorjaarsbloemen zoals narcissen weer in de bloei. Zowel lente als Pasen staan voor vruchtbaarheid en daarom is geel een perfecte kleur voor de paasdagen. Je moet er wel van houden, maar geel is geschikt voor iedereen. Van pastel tot mosterd, er is ook een gele tint die bij jou past.


Maak je klaar voor Pasen

Pasen is een mooie gelegenheid om een nieuwe outfit te scoren, zodat jij er fabulous uitziet. Haal  het zonnetje in huis met onze vrolijke items en get ready for Easter! Laat je hieronder alvast inspireren door mijn favoriete look. heart_eyes emoji Geniet van de paasdagen met je loved ones! hatching_chick emoji