Vintage styling

Dankzij deze handleidingen ben je straks een styling specialist! Super leuk om te doen en hopelijk met een prachtig resultaat!

Boeken  slide
Der Vintage Flaneur Der Vintage Flaneur Uitgave 20, 2017
Emma Sundh Guide To Vintage Hairstyles: Vintage Frisuren
Style Me Vintage A Guide To Collectable Hats, Gloves, Bags, Shoes, Costume Jewellery And More
Style Me Vintage HOME A Practical And Inspirational Guide To Retro Interior Design
Style Me Vintage Inspirational Guide To The Hair Make-up And Fashion Of The 40s
Vixen by Micheline Pitt DVD Modern Pinup MakeUp & Hair
Style Me Vintage LOOK BOOK Step-by-Step Retro
Style Me Vintage TEA PARTIES A Guide To Hosting Perfect Vintage Events
Style Me Vintage CLOTHES A Guide To Sourcing And Creating Retro Looks

Vintage styling

Wij – meisjes en vrouwen – houden er nou eenmaal van om lekker voor de spiegel te tutten. Niets vinden we heerlijker dan een maskertje, een mooi make-upje om vervolgens tiptop in orde de deur uit te gaan. Daar kunnen we uren van genieten, zij het alleen of zij het met onze vriendinnen. Zeg nou zelf: wie van ons kijkt nou niet de YouTube tutorials voor het aanbrengen van de mooiste make-up (waarvan het stiekem vaak op een grote mislukking uitloopt). Hoe dan ook, wij van TopVintage begrijpen je helemaal. En aangezien jij net als wij een ware vintage liefhebster bent hebben we, speciaal voor jou, de leukste magazines, boeken en zelfs dvd’s over vintage styling uitgezocht. Pak een glaasje wijn, zet een lekker muziekje op en genieten maar!

Wat hebben we je te bieden?

Nou, vrijwel alles dus wat je retro hartje maar begeert. Dankzij deze producten ben jij in no-time een ware professional in het aanbrengen van retro make-up en het stylen van je vintage inspired kapsel. Je bent op de hoogte van alle ins-and-outs en leest hier alles wat er maar te lezen valt over een vintage lifestyle. Uren plezier gegarandeerd! Oja, we hebben trouwens – daar moet je wel even voor naar een andere pagina navigeren via deze link - ook alle make-up en kwastjes te koop die je nodig hebt om met deze tutorials aan de slag te gaan.

Snel bestellen dus!

Nog snel bestellen dus, want als je dat doet op een werkdag voor 21.00 uur dan zorgen wij dat je morgen al kunt genieten. Woon je in Nederland? Dan kost de verzending je niets. Ben je blij met je vintage styling producten? Laat het ons vooral weten!  Voor nu: veel plezier! 

Shop Assistant