Vintage portemonnee

De portemonnee is een onmisbaar item voor de vrouw. Accessoires zeggen nu eenmaal veel over de vrouw. Zeker zo’n prachtige vintage portemonnee die je vindt in de retro boutique van TopVintage. Stijlvol, elegant én handig zijn deze exemplaren! Sommige zijn namelijk zo groot dat je ze ook als clutch zou kunnen gebruiken. Perfect, want wij dames vinden het wel zo fijn als er nog een telefoon en een lippenstiftje in past. Uiteraard met veel extra opbergmogelijkheden in de vorm van vele vakjes, bijvoorbeeld met rits. Zo zijn je spulletjes altijd veilig. Kies hieronder meteen een exemplaar wat bij je past. Een eye-catcher of juist een ietwat bescheiden, maar classy retro portemonnee: de keuze is aan jou. Voortaan kom je dan altijd modieus en fraai voor de dag!  

Portemonee


Er is helaas niets gevonden... Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

   De retro portemonnee: een stijlvol accessoire

Je vintage protemonnee is de finish touch van een goede retro outfit. Neem deze mee in een handige handtas, of gebruik de portemonnee zelf als tasje, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Bij ons zijn ze verkrijgbaar van de mooiste merken (bijvoorbeeld het topmerk Banned) en gemaakt van kwalitatief materiaal, zodat je lang plezier zult hebben van je retro portemonnee. Wist je al dat wanneer je je shopping items op een werkdag voor 21.00 uur bestelt, je deze de volgende dag al in huis hebt? Je kunt je nieuwe spulletjes de volgende dag al gebruiken! Houd onze retro boutique dus goed in gaten, want wij van TopVintage zijn altijd op zoek naar de leukste items en vullen de webshop dan ook wekelijks aan! 

Shop Assistant