Zoe Vine

Zoe Vine zorgt voor tijdloze elegantie

Tijdloos, elegant en vintage met een moderne twist: de jurken van Zoe Vine zijn niet te evenaren. Met hun stoere kleuren, opvallende prints en heerlijke stoffen horen deze absoluut thuis in de garderobe van iedere retro lover. De jurken zijn (uiteraard) geïnspireerde door vintage mode.

Stijl
Party Classy chic PinUp Mad Men Zakelijk
Tijdlijn
50s
Merk
Zoe Vine
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Zwart Rood Blauw Paars
Meer filters
Zoe Vine 50s Freida Pencil Jurk in Petrol
Zoe Vine 50s Ruby Pencil Jurk in Aubergine
SALE
€ 134,95
€ 67,48
Zoe Vine 50s Petra Pencil Dress in Teal
SALE
€ 134,95
€ 80,97
Zoe Vine 50s Gina Pencil Dress in Teal
SALE
€ 129,95
€ 90,97
Zoe Vine 50s April Pencil Dress in Black
SALE
€ 134,95
€ 94,47
Zoe Vine 50s Georgie Pencil Dress in Lipstick Red

Zoe Vine zorgt voor tijdloze elegantie

Tijdloos, elegant en vintage met een moderne twist: de jurken van Zoe Vine zijn niet te evenaren. Met hun stoere kleuren, opvallende prints en heerlijke stoffen horen deze absoluut thuis in de garderobe van iedere retro lover. De jurken zijn (uiteraard) geïnspireerde door vintage mode. Zoe Vine staat bekend om jurken die een en al glamour uitstralen, maar altijd comfortabel blijven. Daardoor zijn de klassieke Zoe Vine jurken met hun vrouwelijke vormen perfect voor op kantoor, maar dragen ze zich net zo goed naar een feestje. Perfect voor zelfbewuste en moderne vrouwen met een eigen stijl.

Maak een statement in Zoe Vine jurken

Denk je aan statement jurken die bovendien uniek én limited edition zijn, dan denk je niet direct aan comfortabele en altijd flatterende stukken. Toch weet Zoe Vine dit feilloos te combineren. Iedere vrouwelijke ronding ziet er prachtig uit in Zoe Vine jurken. Met de nadruk op kwaliteit, pasvorm, materiaal en afwerking is echt iedere Zoe Vine jurk een waar comfy pareltje. Gebaseerd op vintage mode sleept Zoe Vine pencil en swing jurken de moderne tijd in. Leg de nadruk op vrouwelijke vormen, een vintage flair en altijd een tijdloze stijl in je nieuwe Zoe Vine jurk!

Chat