Zoe Vine

Tijdloos, elegant en vintage met een moderne twist: de jurken van Zoe Vine zijn niet te evenaren. Met hun stoere kleuren, opvallende prints en heerlijke stoffen horen deze absoluut thuis in de garderobe van iedere retro lover. De jurken zijn (uiteraard) geïnspireerde door vintage mode. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Zoe Vine zorgt voor tijdloze elegantie

Tijdloos, elegant en vintage met een moderne twist: de jurken van Zoe Vine zijn niet te evenaren. Met hun stoere kleuren, opvallende prints en heerlijke stoffen horen deze absoluut thuis in de garderobe van iedere retro lover. De jurken zijn (uiteraard) geïnspireerde door vintage mode. Zoe Vine staat bekend om jurken die een en al glamour uitstralen, maar altijd comfortabel blijven. Daardoor zijn de klassieke Zoe Vine jurken met hun vrouwelijke vormen perfect voor op kantoor, maar dragen ze zich net zo goed naar een feestje. Perfect voor zelfbewuste en moderne vrouwen met een eigen stijl.

Maak een statement in Zoe Vine jurken

Denk je aan statement jurken die bovendien uniek én limited edition zijn, dan denk je niet direct aan comfortabele en altijd flatterende stukken. Toch weet Zoe Vine dit feilloos te combineren. Iedere vrouwelijke ronding ziet er prachtig uit in Zoe Vine jurken. Met de nadruk op kwaliteit, pasvorm, materiaal en afwerking is echt iedere Zoe Vine jurk een waar comfy pareltje. Gebaseerd op vintage mode sleept Zoe Vine pencil en swing jurken de moderne tijd in. Leg de nadruk op vrouwelijke vormen, een vintage flair en altijd een tijdloze stijl in je nieuwe Zoe Vine jurk!