Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Yumi

Koop je Yumi vintage, dan krijg je een kledingstuk van geweldige kwaliteit. Het Design team van Yumi Clothing staat namelijk bekend om het gebruik van technieken zoals patchwork en tie-dye en het merk is ontzettend goed met borduurwerk, gedrukt breigoed, chiffon en zijde. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Yumi kleding 

Koop je Yumi vintage, dan krijg je een kledingstuk van geweldige kwaliteit. Het Design team van Yumi Clothing staat namelijk bekend om het gebruik van technieken zoals patchwork en tie-dye en het merk is ontzettend goed met borduurwerk, gedrukt breigoed, chiffon en zijde. Versieringen worden veelal met de hand gestikt. Een jurk van Yumi is dus echt een uniek exemplaar! Bij TopVintage vind je de mooiste exemplaren van dit merk. Yumi heeft inmiddels een fantastische reputatie opgebouwd en staat bekend om het gebruik van levendige kleuren, met de hand gestikt borduurwerk en het gebruik van de mooiste versieringen. Er wordt veel gewerkt met kralen, pailletten en leuke printjes. Ook beroemdheden weten de weg naar het merk al te vinden. Eerder werden al celebrities zoals Sienna Miller, Reese Witherspoon en Emily Blunt gespot in Yumi kleding! Regelmatig zal de webshop uitgebreid worden met nieuwe items. Houd de webshop dus goed in de gaten en bestel Yumi online bij TopVintage. 

Een Yumi jurk zorgt voor vrolijkheid

De geschiedenis van dit vrolijke merk gaat terug naar 1995 in Camden, Londen. Hier verkochten de eigenaren van het uiteindelijke Yumi de meest vrolijke hippiekleding. Door een unieke twist te geven aan Nepalese kleding was het eerste merk al snel werkelijkheid. De originele pareltjes werden door heel Europa verkocht. Twaalf jaar later, in 2007, werd Yumi geboren: een kledingmerk geïnspireerd door reizen naar het verre Oosten. Yumi betekent ‘prachtig meisje’ in het Japans. Laat dat nu net zijn hoe jij je voelt in Yumi kleding: prachtig, onweerstaanbaar en vol zelfvertrouwen! Yumi jurken werden al snel over de hele wereld verkocht. Geen wonder ook, met de eigenaardige prints en vintage geïnspireerde stijl moest dit merk wel de hele wereld overnemen. Gelukkig voor ons, is Yumi kleding nu ook bij TopVintage belandt. Word verliefd op dit trendy merk met unieke twist!