SALE: tot 60% korting!
SALE: tot 60% korting!

Yull

Al sinds 2011 maakt Yull als één van de enige onafhankelijke merken van Groot-Brittannië het ene na het andere paar heerlijke hoge hakken. Yull schoenen zijn altijd prachtige, kleurrijke en vooral unieke pareltjes. Deze prachtige pumps ga je nergens anders vinden! Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Yull pumps: kleurrijke musthaves

Al sinds 2011 maakt Yull als één van de enige onafhankelijke merken van Groot-Brittannië het ene na het andere paar heerlijke hoge hakken. Yull schoenen zijn altijd prachtige, kleurrijke en vooral unieke pareltjes. Deze prachtige pumps ga je nergens anders vinden! Als een ware one of a kind aanvulling op jouw garderobe, zorgen Yull pumps telkens weer voor een vrolijke upgrade van je toch al prachtige outfit. Op hun chique hoge hakken, stiletto’s, laarzen, sandalen raak je dan ook nooit uitgekeken. Bovendien worden Yull schoenen maar in kleine oplagen gemaakt, zodat jij écht een paar unieke beauties aan je voeten draagt.

Ethische en verantwoorde Yull schoenen

Draag je een paar schoenen van Yull, dan weet je zeker dat je voeten modieus zijn als nooit tevoren. Maar wat óók zeker is, is dat je verantwoord bezig bent! De materialen waarvan Yull schoenen worden gemaakt, worden altijd verkregen van duurzame bronnen. Bovendien gebruikt het merk enkel veganistisch leer, of leer dat wordt verkregen als bijproduct van de vleesindustrie. Niet alleen de schoenen zijn meer dan eerlijk. Ook de verpakking wordt gemaakt door ethische leveranciers. Prachtige schoenen met een net zo mooie achtergrond. Hoeveel belanden er in jouw winkelwagentje?