First things first

XPOOOS

Iedere dag kies je weer een prachtige vintage outfit uit. Natuurlijk hoort daar ook een paar mooie schoenen bij. Maar waarom niet nog wat meer aandacht besteden aan je voetmode? Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Classy chic Fun
Tijdlijn
60s 70s
Merk
XPOOOS
Kledingmaat
XS / 34 / 6 S / 36 / 8 M / 38 / 10 L / 40 / 12 XL / 42 / 14
Kleur
Zwart Rood Blauw Groen Roze Geel Oranje Goud Multicolour
Meer filters
XPOOOS Daisy Socks
XPOOOS Lily Socks
XPOOOS Workout Invisible Footies
XPOOOS Sweet Berry Invisible Footies
XPOOOS Happy Cat Short Socks
XPOOOS Versailles Socks
XPOOOS 70s Tulipa Socks in Black

XPOOOS maakt kunstwerkjes van sokken

Iedere dag kies je weer een prachtige vintage outfit uit. Natuurlijk hoort daar ook een paar mooie schoenen bij. Maar waarom niet nog wat meer aandacht besteden aan je voetmode? XPOOOS sokken zorgen niet alleen voor comfortabele en warme voeten, maar ook voor hele modieuze stappers! De sokken zijn ware kunstwerkjes, met eigenzinnige prints en opvallende kleuren. Je raakt er niet op uitgekeken. Die prachtige schoenen waar we het eerder over hadden? Bijna zonde om aan te doen! Je wilt namelijk de hele wereld je prachtige XPOOOS sokken laten zien.

XPOOOS sokken zijn uniek, opvallend en niet van deze wereld

Daar staan de drie O’s namelijk voor: Original, Outstanding en Out of this World. XPOOOS blijft met ieder paar sokken bewijzen dat ze meester zijn van ‘the art of socks’. Met de beste materialen maken ze unieke en spannende sokken van ongekende kwaliteit. XPOOOS maakt gebruik van grappige prints en bijzondere thema’s. Zo pronken bloemen en dieren op de sokken, maar door de unieke kleurencombi’s en opvallende designs is ieder paar weer net een beetje anders. Stijlvol, ongekende origineel én sophisticated: met een paar XPOOOS sokken aan je voeten mag jij je een echte sokkenfan noemen!