Very Cherry

Vintage with a Very Cherry on top!

Fairtrade, vrouwelijk én comfortabel: enkele termen die Very Cherry feilloos omschrijven. De Very Cherry kleding past in iedere garderobe. Met basics, favourites en enkele statement pieces maak je jouw kledingkast helemaal compleet! De Very Cherry collectie spreekt voor zichzelf.

Stijl
Grease Sustainable Fashion Classy chic PinUp Rockabilly Zakelijk
Tijdlijn
40s 50s
Merk
Very Cherry
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44
Kleur
Zwart Wit Blauw Groen Creme Paars Multicolour
Meer filters
SALE
€ 124,95
€ 87,47
Very Cherry 50s Sunny Cotton Brodery Dress in Ecru
SALE
€ 134,95
€ 107,96
Very Cherry 50s Magnolia Flowers Dress in Lily Green
SALE
€ 134,95
€ 94,47
Very Cherry 50s Magnolia Wild Bouquet Dress in Black
SALE
€ 69,95
€ 48,97
Very Cherry 50s Natalya Top in Ecru
SALE
€ 134,95
€ 107,96
Very Cherry 40s Revers Straight Linnen Dress in Lavender
SALE
€ 74,95
€ 59,96
Very Cherry 50s Circle Skirt in Light Petrol

Vintage with a Very Cherry on top!

Fairtrade, vrouwelijk én comfortabel: enkele termen die Very Cherry feilloos omschrijven. De Very Cherry kleding past in iedere garderobe. Met basics, favourites en enkele statement pieces maak je jouw kledingkast helemaal compleet! De Very Cherry collectie spreekt voor zichzelf. Stijlvolle kleuren, elegante prints en een pasvorm die jouw figuur omarmen. De vrouwelijke kleding is comfortabel, heerlijk om te dragen en zó eenvoudig te combineren met je bestaande kledingcollectie en je favoriete retro make-up look. Zo leef je iedere dag with a Very Cherry on top!

Very Cherry is 100% Fairtrade

En dat kunnen we niet vaak genoeg herhalen. De productie van de kleding wordt gedaan in Polen, op een locatie waar de arbeidsomstandigheden goed zijn en met veel liefde wordt gewerkt aan deze prachtstukken. Very Cherry geeft net zoveel om de dames die de kleding produceren, als om de dames die de items dragen. En niet alleen de kwaliteit van de productie is helemaal in orde met dit merk. Very Cherry kleding is duurzaam en tijdloos, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze stijlvolle items. Very Cherry luistert naar de moderne vintage vrouw en haar voorkeuren. Een Very Cherry fan word je niet, dat bén je. Want jij wilt toch zeker ook genieten van kwaliteitskleding van duurzame stoffen die nooit meer uit de mode gaan?

Chat