Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

The Seamstress of Bloomsbury

Waar moet je aan denken bij de collectie van The Seamstress of Bloomsbury? Bijvoorbeeld aan de jurken die tot net over de knie vallen en die versierd zijn met polka dots, ruitjes, bloemen of andere printjes. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

The Seamstress of Bloomsbury

Waar moet je aan denken bij de collectie van The Seamstress of Bloomsbury? Bijvoorbeeld aan de jurken die tot net over de knie vallen en die versierd zijn met polka dots, ruitjes, bloemen of andere printjes. In onze collectie vind je van ditzelfde merk schattige blousjes met pofmouwtjes, ook met diversen leuke printjes. Uiteraard is er ook de nodige aandacht voor details. Denk hierbij aan riempjes die de taille accentueren, revers kraagjes en originele knoopsluitingen in bakelietstijl.

The Seamstress of Bloomsbury items zijn schattig, klassiek, speels of juist stoer. Houd je van die vintage look en feel? Dan zit er zeker iets moois voor je tussen de collectie! Het werk van Miss Lillian Wells werd bewonderd door vele grote aristocratische families en Royalty's uit de hele wereld.

De prachtige historie achter The Seamstress of Bloomsbury

Het is 1939 en Engeland staat op het randje van de Tweede Wereldoorlog. Lilian Wells, toen 14 jaar, werd opgeleid tot een kleermaker in Bloomsbury. Met maar weinig ervaring en onderwijs, maar een natuurlijke aanleg voor het kleermakersvak, wordt Lilian bekend als ‘The Seamstress of Bloomsbury’. Haar werk wordt lang bewonderd door royalty van over de hele wereld… En nu mag jij de kleding van Lilian van dichtbij bewonderen. Misschien zelfs wel in je kledingkast! Voor The Seamstress of Bloomsbury jurken worden namelijk de originele ontwerpen gebruikt. Hoe meer vintage inspired kan kleding zijn? The Seamstress of Bloomsbury is maar wat blij dat ze de legacy van Lilian Wells in leven kan houden en deelt deze prachtige kleding graag met de rest van de wereld. The Seamstress of Bloomsbury jurken worden gemaakt van de beste kwaliteit stoffen, veel aandacht voor detail en natuurlijk de authentieke designs. Met als resultaat prachtige klassieke en stijlvolle vintage items, die thuis horen in de kledingkast van retro lovers en iedereen goed staan.