Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

The House of Foxy

Hoe omschrijf je de vintage outfit van je dromen? Prachtig, ingetogen en glamourous? Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Voel je Foxy in The House of Foxy kleding

Hoe omschrijf je de vintage outfit van je dromen? Prachtig, ingetogen en glamourous? Dan wordt The House of Foxy zeker jouw nieuwe favoriete vintage merk. Geïnspireerd door de golden era maakt The House of Foxy kleding die van iedere vrouw een godin maakt. Het merk is zich er bovendien van bewust dat iedere vrouw een ander figuur heeft en zorgt ervoor dat iedereen dé perfecte outfit kan vinden binnen hun collectie. Uiteraard zorgt The House of Foxy niet alleen voor prachtige kleding, maar ook voor een lokaal en ethisch productieproces.

Vind de perfecte fit bij The House of Foxy

Natuurlijk kunnen we ons helemaal vinden in de passie die The House of Foxy heeft voor vintage inspired kleding, maar ook in de visie van het merk. De eigenaresse ontdekte namelijk dat vintage kleding zeker niet altijd past bij ieder vrouwenlichaam. Tijd om daar verandering in te brengen: The House of Foxy was geboren! Door nieuwe stoffen en methodes te gebruiken geeft The House of Foxy hun kleding een vintage look met bijkomend voordeel dat de kleding bij verschillende lichamen, vormen en maten past. Hier vind je een vintage outfit die heerlijk zit zónder in te moeten leveren op looks en kwaliteit. Ready to feel like a goddess?