The Balm Cosmetics

Maak de mooiste vintage looks met The Balm Cosmetics

Natuurlijk wil je er iedere dag op je best uitzien. Maar wie heeft tijd om iedere ochtend urenlang voor de spiegel te staan? Wij niet, dat is één ding wat zeker is. Die tijd kunnen we veel beter besteden. Door met onze kat te knuffelen, bijvoorbeeld.

Stijl
Classy chic PinUp Tropical
Merk
The Balm
Kleur
Zwart Rood Bruin Oranje Brons
Meer filters
The Balm Meet Matte Hughes in Devoted
The Balm Meet Matte Hughes in Loyal Deep Red
The Balm Meet Matte Hughes in Adoring Merlot
The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter and Shadow in Champagne
The Balm Bahama Mama Bronzer, Shadow and Contour Powder
The Balm Meet Matte Hughes in Honest Coral
The Balm Schwing Liquid Eyeliner in Black
The Balm Mad Lash Mascara in Black

Maak de mooiste vintage looks met The Balm Cosmetics

Natuurlijk wil je er iedere dag op je best uitzien. Maar wie heeft tijd om iedere ochtend urenlang voor de spiegel te staan? Wij niet, dat is één ding wat zeker is. Die tijd kunnen we veel beter besteden. Door met onze kat te knuffelen, bijvoorbeeld. Of door een killer outfit uit te zoeken. Gelukkig voor ons (en waarschijnlijk iedere vrouw op aarde) dacht The Balm Cosmetics hier hetzelfde over. The Balm make-up laat je er fantastisch uitzien én voelen, in slechts enkele minuten. Met het brede assortiment heb je een hele make-up look te pakken zonder veel gedoe en lastige technieken. Creëer een statement red lip met hun lipstick, een vintage wing met hun eyeliner of shine like a diamont met The Balm highlighter!

The Balm make-up is tijdloos en perfect

Fluweelzachte texturen, diepe kleuren en rijke pigmenten: met The Balm Cosmetics krijg je dit allemaal en meer. Naast de creatieve verpakkingen en kwalitatieve producten is The Balm make-up namelijk vrij van parabenen en worden de items niet op dieren getest. Zo voel je je gegarandeerd de hele dag verantwoord én fabulous. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: The Balm Cosmetics is zeer betaalbaar. Rol ’s ochtends je bed uit, geniet van een paar minuten creativiteit met The Balm make-up en start je dag!

Chat