Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!
Win €500 extra vakantiegeld – lees hier hoe je kans maakt!

Swedish hasbeens

Op zoek naar een Swedish Hasbeens webshop? Je kunt 24/7 terecht in de retro boutique van TopVintage! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Swedish Hasbeens online bij TopVintage

Op zoek naar een Swedish Hasbeens webshop? Je kunt 24/7 terecht in de retro boutique van TopVintage! Wij vinden Swedish Hasbeens in ieder geval een schot in de roos. Met Swedish Hasbeens schoenen maak je namelijk niet alleen je retro outfit compleet, maar draag je ook schoenen van een merk met een duidelijke visie. Er wordt namelijk alleen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Goed voor mens én natuur dus! Op deze houten (maar comfortabele!) hakken zal je in ieder geval zeker in het middelpunt van de aandacht staan! Net als in de hippie-tijd laat Swedish Hasbeens zich leiden door verscheidenheid en originaliteit. De schoenen stralen liefde, creativiteit, vreugde en kwaliteit uit. Geliefd wordt dit merk zeker. Sinds Hollywood de retro schoenen heeft ontdekt zijn de items ware must-haves geworden. Het merk werd eerder al gekozen als de trend van het jaar in Zweden op de jaarlijkse Trend Award Gala 2008 in Stockholm. Wij bij TopVintage snappen waarom en haalden de ‘Hasbeens’ speciaal voor alle fans in huis! Houd de webshop bovendien goed in de gaten, want regelmatig zullen wij de online boutique aanvullen met nieuwe Swedish Hasbeens items die je niet wil missen!