Shop nu nog meer items voor minder!
Shop nu nog meer items voor minder!

Stroppy Cat

TopVintage heeft vooral veel jurkjes van Stroppy Cat toegevoegd aan haar collectie. Deze jurkjes kun je prima naar je werk dragen, maar zullen ook absoluut niet misstaan op een feestje! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Stroppy Cat clothing

TopVintage heeft vooral veel jurkjes van Stroppy Cat toegevoegd aan haar collectie. Deze jurkjes kun je prima naar je werk dragen, maar zullen ook absoluut niet misstaan op een feestje! Zo is er de lieflijke, maar ook enigszins zakelijke kokerrok, maar kun je ook gaan voor een super leuk swing jurkje met een sexy kanten bovenlijfje. Hou de website goed in de gaten, want regelmatig vind je ook andere artikelen van Stroppy Cat clothing in het assortiment, die net als de jurkjes de webshop uitvliegen!