Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Stop Staring!

We cannot Stop Staring! naar deze prachtjurken! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Stop Staring!

We cannot Stop Staring! naar deze prachtjurken! Vintage, klassiek en oh zo pretty. Voel je fabulous in een Stop Staring! jurk die al jouw pluspunten benadrukt. Zei iemand VA VA VOOM? Stop Staring is al sinds 1997 bezig met het ontwerpen en maken van vintage inspired jurken voor vrouwen in all shapes and sizes. De prachtige kwaliteit gaat jarenlang mee en dat voel je wanneer het je lichaam omarmt. Klassiek, chique én sexy: we love it. En we kunnen maar één ding zeggen: Stop Staring en start buying!

Modern met een vintage twist bij Stop Staring

Stop Staring jurken zijn zo ontworpen dat ze iedere vrouw staan. Welke vorm of maat je ook hebt, je zult er prachtig in uitzien. En zoveel complimenten ontvangen. De Stop Staring! collectie is per definitie comfortabel, iedere jurk weer. En dat terwijl de kwalitatieve stof je met je figuur laat pronken. Door de moderne look met klassieke touch kun je de Stop Staring jurk naar elke gelegenheid weer aantrekken. En iedere keer weer de show stelen! Ze zijn gemaakt door vrouwen, voor vrouwen en geven je figuur die ultimate pin up feeling! Combineer dit met een sexy vintage onderkleding en you are ready to rule the world!