Steady Clothing

Ready, Steady, GO: met Steady Clothing

Klaar voor de start? Af! Speciaal voor de stoere rock chicks onder ons hebben wij van TopVintage weer een grote collectie van prachtige items weten te selecteren, en wel van het Amerikaanse merk Steady Clothing! Een combinatie van zowel pin-up als rock and roll: dit is wat het label zo eigen maakt.

Stijl
Grease Halloween Classy chic PinUp Rockabilly Zakelijk Fun Sailor
Tijdlijn
50s
Merk
Steady Clothing
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Zwart Rood Blauw
Meer filters
Steady Clothing 50s Cora Pencil Skirt in Black
Steady Clothing 50s Sailor Top in Navy
Steady Clothing 50s Sophia Top in Red and Black
Steady Clothing 50s Sophia Top in Black and White
Steady Clothing 50s Vintage Classics T-shirt in Black
Steady Clothing 50s Sophia Polkadot Top in Black and White
Steady Clothing 50s Diva Polkadot Pencil Skirt in Black
Steady Clothing 50s Sophia Top in Black
Steady Clothing TopVintage Exclusive ~ 50s Keyhole to my Heart Top Black

Ready, Steady, GO: met Steady Clothing

Klaar voor de start? Af! Speciaal voor de stoere rock chicks onder ons hebben wij van TopVintage weer een grote collectie van prachtige items weten te selecteren, en wel van het Amerikaanse merk Steady Clothing! Een combinatie van zowel pin-up als rock and roll: dit is wat het label zo eigen maakt. De ontwerpers van het merk besteden veel aandacht aan vernieuwende details, maar bewaken tegelijkertijd hun eigen stijl. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk ervoor heeft gekozen om het woord “steady” in hun naam te gebruiken.

De uitgebreide retro collectie van Steady Clothing

Het aanbod van Rock Steady Clothing in onze online retro boutique is zeer gevarieerd, en bestaat onder andere uit vintage inspired jurken, tops, rokken en vestjes. Dames die helemaal weg zijn van polkadots en streepjes: jullie geluk kan niet op! Een kledingstuk met een streepjesprint is misschien wel het meest gedragen printje aller tijden.. Welke stijl je ook uit wenst te dragen: streepjes zijn áltijd goed, en een top met streepjes flatteert iedere dame! Voor een echte casual vintage look draag je de “mindy striped top” van Rock Steady Clothing, gecombineerd met een high wasted jeans en een sjaaltje in je haar. Het merk zou het merk natuurlijk niet zijn wanneer de ontwerpers geen speciale twist aan dit kledingstuk hadden gegeven: aan de achterkant heeft deze top namelijk een sexy keyhole met strikdetail… “Oh la laaa, sexy lady!”. Houd jij niet zo van bloot? Voor de stoere motorchicks onder ons ontwerpt Rock Steady Clothing t-shirts met een perfecte pasvorm en opvallende prints. Combineer deze top met een pittige rok of stoere jeans en start de motoren! Vroaahhhh…

Zie jij jezelf wel rondscheuren in een outfit van Steady Clothing? Haal die motor dan vandaag nog uit de garage en bestel direct je kleding op TopVintage.nl! Wanneer jij ervoor zorgt dat je de bestelling op een werkdag vóór 21:00 uur plaatst, dan zorgen wij voor jouw killerlook op die motor! Ready, steady, GO!

Chat