Splendette

Armbanden, kettingen, oorbellen… We love us some vintage inspired sieraden! Je hele look wordt next level door het toevoegen van de juiste accessoires. Of je nu gaat voor een hele vintage look of meer voor een casual outfit, vintage sieraden passen altijd. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Stijl
Halloween Fun
Tijdlijn
50s
Merk
Splendette
Kleur
Wit Groen Grijs Paars Oranje
Meer filters
Filter en sorteer

Sorteren Onze favorieten
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend

Stijl
Halloween Fun

Tijdlijn
50s

Merk
Splendette

Bedrag

Kleur
Wit Groen Grijs Paars Oranje

Print / Materiaal
Strass
Toon  4  producten
4  producten
Splendette
TopVintage Exclusive ~ 50s Wide Poison Bangle in Purple € 17,95
84
Splendette
TopVintage Exclusive ~ 50s Wide Spectre Bangle in Grey and White € 17,95
86
Splendette
TopVintage Exclusive ~ 50s Wide Zombie Bangle in Green € 17,95
85
Splendette
TopVintage Exclusive ~ 50s Wide Pumpkin Bangle in Orange € 17,95
74

Hang je arm vol met Splendette bangles

Armbanden, kettingen, oorbellen… We love us some vintage inspired sieraden! Je hele look wordt next level door het toevoegen van de juiste accessoires. Of je nu gaat voor een hele vintage look of meer voor een casual outfit, vintage sieraden passen altijd. Dat weet Splendette ook en daarom maakt het merk het ene na het andere showstopping sieraad. Geboren uit een grote liefde voor de jaren 50 van de vorige eeuw, ontwerpt Splendette prachtige vintage geïnspireerde sieraden die passen bij moderne en retro outfits. Voor welke look je ook gaat, iedere dag is een Splendette dag!

Splendette sieraden brengen de jaren 50 terug

Je kunt er niet omheen: Splendette sieraden zijn duidelijk geïnspireerd door heerlijke vintage stijlen. De grote, kleurrijke bangles en chunky kettingen vallen meteen op. Hoewel de inspiratie vintage is, worden de Splendette accessoires modern gemaakt door hedendaagse materialen te gebruiken. Het design en de kleuren hebben dan weer een creatievere insteek, hoewel Splendette altijd vast probeert te houden aan de vintage stijl. De diverse opvallende kleuren, maar ook de outgoing en unieke designs maken het sieraden om bij weg te dromen. Dus waar wacht je nog op? Hang je hele arm vol met Splendette bangles en geniet van de direct outfit upgrade!