Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Sneaky Fox

Voor welke stijl je ook kiest, Sneaky Fox is dé match voor jou. Vooral voor je voeten, natuurlijk. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Sneaky Fox sokken warmen je voeten op in stijl

Voor welke stijl je ook kiest, Sneaky Fox is dé match voor jou. Vooral voor je voeten, natuurlijk. Want die matchen fashionably in de sokken en panty’s van Sneaky Fox. Het Deense merk mag zichzelf de voorloper op de beenmode noemen, aangezien het in 1986 een van de eerste streetwear beenmode collecties op de markt bracht. Het brede assortiment van Sneaky Fox zorgt ervoor dat jij iedere jeans, jurk en rok stylish kunt matchen met de mooiste sokken en panty’s. Weet je dus wie zich zo ook voorloper op de beenmode mag noemen? Jij natuurlijk! In Sneaky Fox sokken zet je namelijk je beste (modieuze) beentje voor.

Maak je outfit af met Sneaky Fox sokken

Hoewel Sneaky Fox van origine een Deens merk is, worden de sokken geproduceerd in het thuisland van de mode: Italië. Combineer de Deense kwaliteit met de Italiaanse stijl en je krijgt sokken die je nooit meer uit wil doen. Door de diverse stijlen, kleuren en de mooie details zul je bij Sneaky Fox altijd iets vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl. Maar meer nog dan dat, voegt Sneaky Fox een extra touch of style toe aan je outfit die je dagelijks look helemaal afmaakt.