Sass & Belle

Sass & Belle kleurt je hele huis vintage

Is je kledingkast helemaal vintage proof? Waarom zou je het daarbij laten? Sass & Belle heeft de mooiste accessoires om je hele slaapkamer en keuken (oké: je hele huis) in het teken te laten staan van vrolijke vintage snuisterijen.

Stijl
Boho Chic Tropical Fun
Tijdlijn
50s 60s 70s
Merk
Sass & Belle
Kleur
Zwart Rood Wit Blauw Grijs Bruin Creme Roze Geel Oranje Goud Multicolour
Meer filters
Sass & Belle Finley Fox Tea Cup and Saucer Set
Sass & Belle Busy Bee Lunch Bag
Sass & Belle Frida Lunch Bag
Sass & Belle 50s Vintage Floral Suitcase
Sass & Belle Black Cat Enamel Keyring
Sass & Belle Leopard Love Mug
Sass & Belle Sunflowers Lunch Bag
Sass & Belle Libby Vase
Sass & Belle 60s Sunflower Suitcase
Sass & Belle Love You Always Mug
Sass & Belle 70s Boho Fiesta Keyring
Sass & Belle 60s Black Cat Tweezers
Sass & Belle 60s Nori the Cat with Ears Large Mug
Sass & Belle 60s Hiro the Fox with Ears Large Mug

Sass & Belle kleurt je hele huis vintage

Is je kledingkast helemaal vintage proof? Waarom zou je het daarbij laten? Sass & Belle heeft de mooiste accessoires om je hele slaapkamer en keuken (oké: je hele huis) in het teken te laten staan van vrolijke vintage snuisterijen. Vanaf nu huppel jij in je favoriete retro jurk door het hele huis, vrolijk bij het zien van al die mooie accessoires van Sass en Belle. Vernoemd naar en geïnspireerd door de speelse wereld van de twee dochters van oprichter Richard, maakt Sass & Belle de ene na de andere prachtige accessoire. Van koffers en tasjes tot geinig servies en hippe vazen, Sass en Belle maakt het allemaal!

Sass & Belle accessoires maken het leven mooi

Sass en Belle draait helemaal om het maken van vrolijke accessoires die je huis opfleuren en het geven van de mooiste cadeaus. Dit doen ze door geluk en ‘a sprinkle of smiles’ toevoegen aan iedere collectie. En dat is te zien! Alleen al door te kijken naar al deze prachtige pareltjes van accessoires is je dag meteen een stuk beter. Laat staan als ze eindelijk bij je in de huiskamer of keuken te vinden zijn… Sass & Belle spreidt haar vleugels uit over heel Europa en nog verder. En wij ontvangen de heerlijke accessoires met open armen!

Chat