Rumble59

Rumble 59 kleding brengt rock ‘n’ roll terug

We love some Rock ‘n’ Roll! Niet alleen de muziek, maar zeker de kleding geïnspireerd door de rockin’ 50s. Rumble59 staat hoog op het lijstje met merken die deze ruige jaren helemaal terugbrengen. Ben jij een rockabella? Een geboren rebel? Dan word jij vast vrolijk van Rumble 59 kleding.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Rumble 59 kleding brengt rock ‘n’ roll terug

We love some Rock ‘n’ Roll! Niet alleen de muziek, maar zeker de kleding geïnspireerd door de rockin’ 50s. Rumble59 staat hoog op het lijstje met merken die deze ruige jaren helemaal terugbrengen. Ben jij een rockabella? Een geboren rebel? Dan word jij vast vrolijk van Rumble 59 kleding. Niet alleen vind je hier je nieuwe favoriete Rumble 59 jeans die je iedere dag weer wilt aantrekken, maar ook voor casual shirts ben je bij hier op de goede plek. Waar je ook voor kiest, bij Rumble59 staat een rock ‘n’ roll lifestyle voorop!

Vrijheid, onafhankelijkheid en Rumble 59 jeans

Denim voor bikers, rockabella’s en stoere chicks! Voeg jij ook graag wat attitude toe aan je kledingkast? Dan mag een Rumble 59 jeans natuurlijk niet missen. Heerlijke rondingen, een ontwerp waar veel liefde in is gestoken, diepblauwe kleuren en natuurlijk een stoere afwerking. Dit allemaal, samen met een hoop passie voor de jaren 50, zit in iedere Rumble 59 jeans. En natuurlijk in de rest van de Rumble 59 kleding. In de rauwe en casual kleding van dit stoere merk laat jij de wereld zien wie de baas is. Fan van een lieve look met stoere details? Probeer Rumble 59 kleding dan vooral eens te combineren met je favoriete jurk of rok!

Chat