Rollie

Rollie shoes

Een schoenenmerk mét lovestory… We are here for it! Rollie is ook wel de bijnaam van de vrouw van Australische schoenenontwerper Vince Lebon. Zijn vrouw zocht voor haar beroep als stewardess comfortabele en lichte schoenen om mee te nemen wanneer ze op reis ging.

Stijl
Mod Sailor
Tijdlijn
60s
Merk
Rollie
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41 42
Kleur
Blauw
Meer filters
Rollie 60s Derby Punch Shoes in French Navy

Rollie shoes

Een schoenenmerk mét lovestory… We are here for it! Rollie is ook wel de bijnaam van de vrouw van Australische schoenenontwerper Vince Lebon. Zijn vrouw zocht voor haar beroep als stewardess comfortabele en lichte schoenen om mee te nemen wanneer ze op reis ging. Wat doe je dan, als schoenenontwerper? Je ontwerpt schoenen speciaal voor je vrouw! Zo ontstonden lichte en trendy schoenen die je nooit meer uit wil doen. De Rollie veterschoenen worden ontworpen in verschillende speelse kleuren die je makkelijk bij iedere outfit kunt matchen! Lucky us, want wij mogen ook meegenieten van Rollie schoenen.

Reis de wereld rond in Rollie schoenen

Rollie shoes worden geïnspireerd door kleur, jeugd en het leven. De veterschoenen zijn bovendien heel innovatief, omdat ze gemaakt zijn van met een EVA-buitenzool. Hierdoor zijn de schoenen ultralicht en ideaal om mee te nemen op vakantie. Koffer gevuld met vintage outfits? Eén paar (of natuurlijk meerdere…) Rollie schoenen past hier makkelijk nog bij. Nog niet overtuigd? We kunnen het niet geloven, maar helpen je graag nog een handje. Door de ademende materialen zul je niet snel last hebben van zweetvoeten en zijn de schoenen ook heerlijk te dragen zonder sokken. Bovendien zorgt de memory foam voor een heerlijke pasvorm en zijn de Rollie shoes anti-slip en slijtvast!

Chat