Rockport

Rockport: een revolutie aan schoenen

Wij houden van merken die de wereld stap voor stap beter willen maken. Stap voor stap, want met Rockport schoenen loop je vanaf nu een stuk comfortabeler rond. Alsof het magie is. Zo combineert Rockport de comfortabele sneaker met het stijlvolle uiterlijk van een pump.

Stijl
Red Carpet Party Classy chic PinUp Zakelijk
Tijdlijn
50s 60s
Merk
Rockport
Schoenmaat
36 37 38 39 40 41
Kleur
Zwart
Meer filters
SALE
€ 109,95
€ 87,96
Rockport 50s Patent Leather Pumps in Black

Rockport: een revolutie aan schoenen

Wij houden van merken die de wereld stap voor stap beter willen maken. Stap voor stap, want met Rockport schoenen loop je vanaf nu een stuk comfortabeler rond. Alsof het magie is. Zo combineert Rockport de comfortabele sneaker met het stijlvolle uiterlijk van een pump. Hun kennis putten ze uit jarenlange ervaring, maar klaar met hun verbeteringen zijn ze nog lang niet. Hoewel de comfortabele schoenen van Rockport een feit zijn, blijven ze hun ambacht verbeteren. Maar ondertussen kun jij heel wat nieuwe kilometers aan met de comfy én stylish Rockport pumps.

Rockport plaatst zich in jouw schoenen

Voordat jij Rockport schoenen draagt! Zo weet het merk feilloos aan te voelen wat de moderne vrouw graag aan haar voeten draagt. Natuurlijk zijn dat mooie schoenen en klassieke pumps die prachtig staan onder onze favoriete jurk of jeans. Maar nog meer zijn dat schoenen die heerlijk zitten en waar we een hele dag op vooruit kunnen. Na jarenlang uitproberen, vergelijken, hun doelgroep leren kennen en telkens weer nieuwe schoenen ontwerpen, was daar voor Rockport het eurekamoment. Hetzelfde moment dat jij zult hebben zodra je een paar Rockport schoenen aan je voeten draagt. Klassiek én comfortabel: you will love it, gorgeous!

Chat