Scoor nu onze items onder de €70
Scoor nu onze items onder de €70

Rockport

Wij houden van merken die de wereld stap voor stap beter willen maken. Stap voor stap, want met Rockport schoenen loop je vanaf nu een stuk comfortabeler rond. Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Rockport: een revolutie aan schoenen

Wij houden van merken die de wereld stap voor stap beter willen maken. Stap voor stap, want met Rockport schoenen loop je vanaf nu een stuk comfortabeler rond. Alsof het magie is. Zo combineert Rockport de comfortabele sneaker met het stijlvolle uiterlijk van een pump. Hun kennis putten ze uit jarenlange ervaring, maar klaar met hun verbeteringen zijn ze nog lang niet. Hoewel de comfortabele schoenen van Rockport een feit zijn, blijven ze hun ambacht verbeteren. Maar ondertussen kun jij heel wat nieuwe kilometers aan met de comfy én stylish Rockport pumps.

Rockport plaatst zich in jouw schoenen

Voordat jij Rockport schoenen draagt! Zo weet het merk feilloos aan te voelen wat de moderne vrouw graag aan haar voeten draagt. Natuurlijk zijn dat mooie schoenen en klassieke pumps die prachtig staan onder onze favoriete jurk of jeans. Maar nog meer zijn dat schoenen die heerlijk zitten en waar we een hele dag op vooruit kunnen. Na jarenlang uitproberen, vergelijken, hun doelgroep leren kennen en telkens weer nieuwe schoenen ontwerpen, was daar voor Rockport het eurekamoment. Hetzelfde moment dat jij zult hebben zodra je een paar Rockport schoenen aan je voeten draagt. Klassiek én comfortabel: you will love it, gorgeous!