First things first

Red Dolly

Zie ik daar een lach op je gezicht? Dat moet haast wel! Bij het zien van Red Dolly swimwear kun je niet anders dan vrolijk worden. Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

Red Dolly badmode

Zie ik daar een lach op je gezicht? Dat moet haast wel! Bij het zien van Red Dolly swimwear kun je niet anders dan vrolijk worden. In deze badmode loop jij helemaal mee met de mode, maar ook over de pasvorm en kwalitatieve materialen kunnen we uren wegdromen. Red Dolly swimwear is gemaakt voor vrouwen die niet te veel huid willen laten zien, maar wél gezien willen worden. Want honey, in deze badmode zal iedereen naar je omkijken. De vrolijke kleuren, geinige details en creatieve prints… Was het iedere dag maar zomer! Dan konden we tenminste iedere dag Red Dolly badmode dragen.

Red Dolly swimwear past bij ieder lichaam

Iedere vrouw heeft een eigen vorm, daar houdt Red Dolly rekening mee bij het ontwerpen van haar badmode. De items zijn flatterend voor iedere vrouw, welke vorm je dan ook hebt. Red Dolly werd opgericht door Heather Stepanik. Haar passie voor het creëren van kleding en alle kennis opgedaan tijdens haar studie aan The Fashion Institute of Design and Merchandising combineerde ze. Red Dolly was geboren! De combinatie van passie en kennis is duidelijk te zien aan de badmode van dit merk. Vrouwelijke en vrolijke designs met een goede fit, gemaakt van kwalitatieve stoffen. Hierin voel je je zeker weten prachtig!