Prachtige zomerjurkjes met zakken
Prachtige zomerjurkjes met zakken

Rayzzo

Bij TopVintage koop je Rayzzo online in onze retro boutique. Je hebt zo’n prachtig jurkje al voor een klein prijsje en daarmee heb je een geweldige basic toegevoegd aan je garderobe! Lees verder
Sorteren
Onze favorieten Nieuw binnen Populair Prijs oplopend Prijs aflopend
Meer filters


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Rayzzo Clothing online bij TopVintage

Bij TopVintage koop je Rayzzo online in onze retro boutique. Je hebt zo’n prachtig jurkje al voor een klein prijsje en daarmee heb je een geweldige basic toegevoegd aan je garderobe! Bij TopVintage vind je natuurlijk nog meer retro en vintage kleding, schoenen en accessoires. Bekijk bijvoorbeeld eens onze swing dresses van Unique Vintage, The Pretty Dress Company, Collectif Clothing of Trashy Diva. Wij zijn altijd op zoek naar de meest vrouwelijke items met de perfecte pasvorm. Onze kleding is uiteraard altijd van hoge kwaliteit – een perfecte pasvorm wordt ook gevormd door kwalitatieve (stretch) stoffen die fijn zitten, niet kriebelen en lang meegaan! Bekijk dus meteen onze merkenpagina voor al dat moois!