First things first

   Punk Up Bettie

Punk Up Bettie is een klein bedrijf, opgezet door één vrouw met een passie voor retro geïnspireerde accessoires. De accessoires en designs van Punk Up Bettie zijn geïnspireerd op pin-ups, vintage, rockabilly, punk en meer. Ieder artikel is uniek en handgemaakt met veel zorg en liefde! Super uniek dus en erg geschikt om kado te doen (of te krijgen!). Voor een klein prijsje heb je namelijk al een fantastische armband, bijzondere haarclip of pittige oorbelletjes. Dat ‘pittige’ zie je veel terug bij Punk Up Bettie rockabilly accessoires: veel terugkerend zijn bijvoorbeeld de doodshoofdjes in allerlei felle en neon kleuren. Hou je meer van lieflijk? Dan zijn er ook items met rode roosjes, kersjes en polka dots. Hoe dan ook, bestel je iets van Punk Up Bettie, dan zal je niet snel iemand anders met hetzelfde accessoire zien rondlopen! 

Merk slide

Punk Up Bettie

In de webshop van TopVintage vind je de meest bijzondere Punk Up Bettie rockabilly en vintage accessoires. Ben je ook fan? Dan vind je de spulletjes van onder andere From Paris With Love, Darling Divine en Petit Chérie vast ook fantastisch! Lees verder


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het handiger om eerst in het hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens bovenin het menu verder te filteren op bijvoorbeeld kleur, stijl, merk, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag, gorgeous!

   Punk Up Bettie rockabilly accessories online bij TopVintage

In de webshop van TopVintage vind je de meest bijzondere Punk Up Bettie rockabilly en vintage accessoires. Ben je ook fan? Dan vind je de spulletjes van onder andere From Paris With Love, Darling Divine en Petit Chérie vast ook fantastisch!! Wij zijn altijd en overal op zoek naar de leukste items voor jou en we vullen dan ook dagelijks ons assortiment aan. Wij bij TopVintage hebben maar één missie en dat is jou je op en top vrouw laten voelen in een classy en fashionable outfit! Houd de website dus goed in de gaten. Je kunt je natuurlijk ook altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je nooit iets mist!