Pretty Vacant

Feeling pretty in Pretty Vacant

Hou jij van vintage? Dan hou je zeker van Pretty Vacant! Heerlijke pasvormen, zonnige kleuren en een edgy knipoog. Een bloemetje hier, polkadot en streepje daar, en misschien nog wel en heerlijk ijsje of vrije vogel. Je kijkt je ogen uit bij de unieke maar oh zo herkenbare prints.

Stijl
Boho Chic Mod Classy chic Fun
Tijdlijn
60s 70s
Merk
Pretty Vacant
Kledingmaat
34 36 38 40 42 44 46
Kleur
Wit Blauw Groen Creme Geel Multicolour
Meer filters
SALE
€ 84,95
€ 59,47
Pretty Vacant 60s Minnie Houses Dress in Multi
SALE
€ 59,95
€ 41,97
Pretty Vacant 60s Suzie Solid Boatneck Top in Yellow
SALE
€ 84,95
€ 42,48
Pretty Vacant 70s Minnie Floral Dress in Purple
SALE
€ 79,95
€ 47,97
Pretty Vacant 60s Esme Wild Flower Dress in Multi
SALE
€ 84,95
€ 42,48
Pretty Vacant 60s Debbie Parrot Dress in Cream
SALE
€ 74,95
€ 44,97
Pretty Vacant 60s Sabrina Floral Dress in Blue

Feeling pretty in Pretty Vacant

Hou jij van vintage? Dan hou je zeker van Pretty Vacant! Heerlijke pasvormen, zonnige kleuren en een edgy knipoog. Een bloemetje hier, polkadot en streepje daar, en misschien nog wel en heerlijk ijsje of vrije vogel. Je kijkt je ogen uit bij de unieke maar oh zo herkenbare prints. Combineer je Pretty Vacant look met sneakers of flats voor een casual look. Of dress to impress en draag je favoriete killer heels op je nieuwe Pretty Vacant outfit. Eén ding weten we zeker: door de verschillende kleuren, stijlen en pasvormen zit er zeker een Pretty Vacant kledingstuk - of laten we eerlijk zijn: meerdere stukken - tussen die jou op het lijf geschreven zijn!

Ethisch, verantwoord en oh zo Pretty Vacant!

Pretty Vacant zorgt ervoor dat ieder kledingstuk op een milieubewuste manier en onder de juiste werkomstandigheden gemaakt wordt. Alle kleding bestaat dan ook uit 100% natuurlijke stoffen. En dat voel je! Niet alleen het produceren van de kleding gebeurt met veel liefde en zorg, ook in het ontwerpen van de kleding gaat heel het hart en ziel van de designers zitten. Met als resultaat een combi van retro vibes en moderne elegantie.

Hmm… Vergeten we nu nog iets? Natuurlijk! Bijna alle Pretty Vacant jurken hebben pockets! Elegant, stijlvol én praktisch… Shop ze ;)

Chat