Powder

Powder accessoires

Accessoires met Pow(d)er! Die vind je zeker op deze pagina. Powder accessoires zijn fun, onweerstaanbaar en maken je outfit helemaal af. Deze unieke accessoiries wil je dag in, dag uit dragen en gebruiken. Ze zorgen immers voor dat stijlvolle en luxe gevoel waar iedere vintage loving vrouw zo van houdt.


Er is helaas niets gevonden! Maar... dat hoeft niet te betekenen dat we het niet hebben.
Omdat onze items vaak de meest fantasierijke veelal buitenlandse namen hebben, is het wellicht handiger om eerst boven in het Hoofdmenu een categorie aan te klikken en vervolgens links in het menu verder te filteren op bijvoorbeeld soort, kleur, stijl, maat en prijsklasse. 

Als je specifiek naar iets op zoekt bent en je kunt het nog steeds niet vinden, aarzel dan niet en vraag ons: wij helpen je graag!

Powder accessoires

Accessoires met Pow(d)er! Die vind je zeker op deze pagina. Powder accessoires zijn fun, onweerstaanbaar en maken je outfit helemaal af. Deze unieke accessoiries wil je dag in, dag uit dragen en gebruiken. Ze zorgen immers voor dat stijlvolle en luxe gevoel waar iedere vintage loving vrouw zo van houdt. De passie van Powder voor kleur, textuur en details spat van de accessoires af.  Ze worden met liefde gemaakt, en met nog meer liefde gedragen. Wij weten dan ook zeker dat je helemaal verliefd zult worden op de prachtige items van Powder.

Tijdloze Powder accessoires met een moderne twist

Lisa Beaumont, de oprichtster en ontwerpster van Powder accessoires, richt zich op luxe, comfort en elegantie. Maar wat deze klassieke accessoires echt tijdloos maakt is de knipoog naar moderne mode. Powder accessories worden gemaakt van kwalitatieve en luxe materialen zoals wol, suede, leer en bamboe. En dat voel je, iedere dag weer. De diverse producten laten je telkens weer een luxe gevoel ervaren. Tegelijk zorgen de heerlijke kleuren en lieflijke details ervoor dat je je nooit overdressed voelt. Op zoek naar een nieuw paar handschoenen, een heerlijke zachte sjaal of een klassieke hoed? Dan ben je bij Powder accessoires aan het juiste adres!

Chat